Photo Grid Mixer for Windows 10

Photo Grid Mixer for Windows 10

Опис

Photo Grid Mixer за Windows 10 е софтвер за забава што ви овозможува да креирате прекрасни колажи во ваш стил. Со овој софтвер, можете да додавате избрани фотографии со ваш избор на форма и големина на фотографијата, што го олеснува имплементирањето и поставувањето на фотографијата во стилски формат.

Овој софтвер нуди широк опсег на функции кои ви овозможуваат да ја прилагодите сликата со функционалност со повеќе допир. Можете да правите колажи во форма од огромната колекција или да правите колажи во слободна форма користејќи гестови со два прста за да ги преместувате фотографиите, да ја менувате големината на фотографиите и да ги ротирате.

Пријателскиот интерфејс и едноставниот дизајн го олеснуваат секој да го користи овој софтвер. Без разлика дали сте професионален фотограф или само некој што сака да фотографира, Photo Grid Mixer за Windows 10 е совршен за создавање прекрасни колажи.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е тоа што ви овозможува да ги зачувате и споделувате фотографиите од миксерот за фотографии преку Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp и други платформи за социјално вмрежување. Ова значи дека можете лесно да ги покажете вашите креации со пријателите и семејството.

Ако барате лесен за користење колаж кој нуди широк спектар на функции и опции за прилагодување, тогаш Photo Grid Mixer за Windows 10 дефинитивно вреди да се провери. Еве уште неколку детали за неговите клучни карактеристики:

Клучни карактеристики:

1). креирајте колажи со уникатна форма со избирање кој било од нив.

2).

3) Функционалност со повеќе допир: приспособете ги сликите со функционалност со повеќекратен допир како зумирање/намалување или ротирање слики

4) Два гестови со два прста: преместете ги фотографиите на платно користејќи гестови со два прста, како што се штипнување за зумирање или повлечете за ротирање

5) Пријателски интерфејс и едноставен дизајн: корисничкиот интерфејс го олеснува, дури и ако некој никогаш претходно не користел таков вид апликација

6) Зачувајте и споделувајте ги вашите креации: зачувајте ги и споделете ги вашите креации преку Instagram/Facebook/Twitter/Whatsapp итн., за секој да може да види каква неверојатна работа е направена!

7) Лесен за употреба и колаж за правење фото решетки - многу е едноставно! Само изберете неколку слики од галеријата, а потоа изберете која било опција (колаж за обликување/колаж во слободна форма), приспособете се според барањето (функционалност со повеќе допир/гестикулација со два прста), зачувајте/споделете преку платформите на социјалните медиуми.

Заклучок:

Во заклучок; ако некој сака апликација која ги обезбедува сите овие функционалности заедно, тогаш дефинитивно треба да го проба „Photo Grid Mixer“ затоа што не само што нуди одлични опции за прилагодување, туку и заштедува време додека создавате мрежи/колаж со прекрасен изглед без многу напор!

Целосни спецификации
Издавач Express Apps
Страница на издавачи http://on.com.br/
Датум на издавање 2018-05-14
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 61

Comments: