Adult Coloring Book With Multiple Templates & Colors for Windows 10

Adult Coloring Book With Multiple Templates & Colors for Windows 10

Опис

Дали барате начин да се опуштите и опуштите по напорниот ден? Не гледајте подалеку од Книга за боење за возрасни со повеќе шаблони и бои за Windows 10! Овој софтвер за забава е совршен начин да се ослободите од стресот и да дозволите вашата креативност да тече.

Со оваа боенка, ќе имате пристап до широк спектар на прекрасни илустрации, вклучувајќи мандали, зен дизајни и животни. И најдобриот дел? Многу од нив се потполно бесплатни! Исто така, ќе имате пристап до кул палети со шарени муви кои ќе ви помогнат да ги оживеете вашите уметнички дела.

Оваа боенка е повеќе од само забавна активност - таа е исто така патување на умот што може да помогне да се ослободите од анксиозноста и стресот. Додека ја истражувате тајната градина создадена во прекрасно детални илустрации и цртежи, ќе почувствувате дека вашите грижи исчезнуваат. И додека сликате со вашата имагинација користејќи ги персонализираните палети на бои, повторно ќе ја наполните вашата енергија и ќе се чувствувате освежени.

Користењето на оваа апликација е лесно - едноставно допрете за да изберете боја и да започнете со сликање! Можете да зачувате различни верзии на вашето уметничко дело за истата скица за да можете повторно да ја посетите подоцна. И кога ќе завршите со некое парче, лесно е да го зачувате или споделите со пријателите на социјалните мрежи.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - корисниците се радуваат на оваа апликација! Еден рецензент пишува: „Многу ја сакам оваа апликација! Толку е релаксирачка после работа“. Друг вели: „Ова е моја апликација кога ми треба малку време“.

И ако сето тоа не е доволна причина да ја преземете книгата за боење за возрасни со повеќе шаблони и бои за Windows 10 во моментов, размислете за ова: нови илустрации се додаваат на секои две недели!

Па што чекаш? Преземете ја книгата за боење за возрасни со повеќе шаблони и бои денес и почнете да ја искусувате најдобрата апликација за терапија со бои досега!

Контактирајте не:

Веб: http://videopixstore.com/

Фејсбук: https://www.facebook.com/videopixstore

Твитер: @VideoPixStore

Инстаграм: https://www.instagram.com/videopix/

Е-пошта за поддршка: [email protected]

Упатство: http://videopixstore.com/adult-coloring-book-with-multiple-templates-tutorial/

Целосни спецификации
Издавач Videopix
Страница на издавачи http://videopixstore.com/
Датум на издавање 2018-04-15
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 86

Comments: