Reverse Video for Windows 10

Reverse Video for Windows 10

Опис

Reverse Video for Windows 10 е софтвер за забава што ви овозможува да ги гледате омилените моменти обратно на вашиот уред. Со неговиот кул видео едитор и спојувач, можете повторно и повторно да го преживувате секој момент од вашиот живот. Оваа моќна алатка е дизајнирана да го направи забавно играњето со вашите видеа, со раскошен дизајн за флексибилно работење и продуктивност.

Една од клучните карактеристики на Reverse Video за Windows 10 е неговата способност да конвертира видеа со динамично прикажување ефекти. Можете да комбинирате видео со обратно видео и да го редизајнирате во свој стил. Софтверот исто така ви овозможува да споделувате обратни видеа на социјалните платформи како YouTube, Facebook, WhatsApp и Instagram.

Друга одлична карактеристика на Reverse Video за Windows 10 е неговата способност за превртување во рамки на рамката. Ова значи дека можете лесно да ги менувате специфичните рамки во видеото, давајќи ви поголема контрола врз финалниот производ. Дополнително, софтверот е опремен со функција за камера во живо која ви овозможува да снимате видеа во реално време.

Времетраењето на инверзните видеа создадени со помош на Reverse Video за Windows 10 е ограничено на 10 секунди на телефони и 20 секунди на компјутери. Сепак, ова треба да биде повеќе од доволно време за да се создаде навистина неверојатна содржина! Софтверот, исто така, располага со функции за лизгање и дотерување што овозможуваат моментални прилагодувања при уредување.

За да додадете уште поголема динамичност и опции за дизајн при креирање инверзни видеа, Reverse Video за Windows 10 доаѓа опремено со клипови за заднина за музика што може да се прикачат. Достапни се три стила на опции за уредување видео: Обратно + Оригинално, Оригинално + Обратно или едноставно стари обратни видеа.

Користењето на овој софтвер не може да биде полесно - едноставно вчитајте видео од вашата галерија или снимајте едно во реално време користејќи ја функцијата за камера во живо. Потоа притиснете „обратно“ - толку е едноставно! Замислете како одите наназад по улица или пиете од чаша наназад - ова се само неколку примери за тоа колку оваа апликација може да биде забавна!

Севкупно, ако барате лесен начин да креирате видеа наназад брзо без никакви проблеми, тогаш не гледајте подалеку од Reverse Video за Windows 10! Совршено е без разлика дали сакате да создадете нешто смешно или едноставно сакате повторно да доживеете некои посебни моменти во обратен режим.

Ако имате какви било прашања за тоа како да ја користите апликацијата или ви треба помош за решавање проблеми, посетете ја нашата веб-локација на http://cidadeapps.com/reverse-video-tutorial/. Можете исто така да се поврзете со нас преку социјалните медиуми следејќи не на Facebook (https://www.facebook.com/CidadeApps), Instagram (https://www.instagram.com/cidadeapps/), Твитер (@Cidadeapps), или испратете ни е-пошта директно на [email protected].

Па што чекаш? Преземете го Reverse Video денес и почнете да создавате магични инверзни видеа што ќе ги воодушеват сите што ќе ги видат!

Целосни спецификации
Издавач Cidade
Страница на издавачи http://cidadeapps.com/
Датум на издавање 2018-04-16
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 192

Comments: