Sticky Notes by SYM Coding for Windows 10

Sticky Notes by SYM Coding for Windows 10

Опис

Sticky Notes од SYM Coding за Windows 10 е едноставен и стилски софтвер за продуктивност кој им овозможува на корисниците да креираат рачно напишани белешки, да цртаат скици и да додаваат текст во нивните белешки. Со својот минималистички дизајн и кориснички интерфејс, оваа апликација е совршена за секој кој има потреба од брз и лесен начин да запише идеи или потсетници.

Една од истакнатите карактеристики на Sticky Notes од SYM Coding е неговата способност да комбинира рачно напишани белешки со внесен текст. Ова значи дека корисниците можат да ги напишат своите мисли со свој ракопис, а истовремено да ги додаваат сите потребни детали користејќи ја алатката за текст на апликацијата. Оваа функција им олеснува на корисниците да следат важни информации без да мора да се префрлаат помеѓу различни апликации или алатки.

Покрај неговите можности за земање белешки, Sticky Notes by SYM Coding нуди и широк избор на позадини и држачи. Корисниците можат да изберат од 17 различни позадини, кои се движат од еднобојни бои до дезени како точки или пруги. Апликацијата вклучува и 10 држачи кои им овозможуваат на корисниците да ги организираат своите белешки на различни начини.

Друга корисна карактеристика на Sticky Notes by SYM Coding е можноста за ротирање белешки под три различни агли. Ова им олеснува на корисниците кои претпочитаат пишување под одредени агли или на кои им треба повеќе простор на нивниот екран.

Едно нешто што ги издвојува Sticky Notes by SYM Coding од другите слични апликации е недостатокот на потребни дозволи и отсуството на реклами. Корисниците можат да се чувствуваат сигурни знаејќи дека не даваат никакви непотребни лични информации кога ја користат оваа апликација.

За оние кои претпочитаат да користат Windows 7/8/10 десктоп верзии, можат да ја посетат http://symcodingsn.blogspot.com каде ќе ги најдат сите потребни информации за тоа како можат да ја преземат оваа верзија.

Севкупно, Sticky Notes од SYM Coding за Windows 10 е одличен избор за секој што бара едноставен, но ефикасен начин за правење белешки на својот компјутер. Нејзината комбинација на технологија за препознавање ракопис со впишан текст го прави да се издвојува меѓу другите слични апликации на пазарот денес. Без потреба од реклами или дозволи, оваа апликација обезбедува мир на умот, додека ја одржува вашата продуктивност високо!

Целосни спецификации
Издавач SYM Coding
Страница на издавачи http://symcodingsn.blogspot.com/
Датум на издавање 2018-05-16
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена $1.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 54

Comments: