iDaft for Windows 10

iDaft for Windows 10

Опис

Дали сте обожавател на Дафт Панк и нивната иконска музика? Дали сакате да бидете најновиот член на легендарното дуо? Не гледајте подалеку од iDaft за Windows 10, врвниот софтвер за звучна плоча што ви овозможува лесно да креирате свои ремикси.

iDaft е софтвер за MP3 и аудио кој содржи примероци од два хит синглови на Дафт Панк: „Потврдо, подобро, побрзо, посилно“ и „технолошки“. Со 40 примероци на звук од „Потешко, подобро побрзо, посилно“ и 65 примероци на звук од „Технолошки“, iDaft обезбедува широк опсег на опции за корисниците да ги мешаат и спојуваат звуците за да создадат свои уникатни песни.

Но, тоа не е сè - iDaft вклучува и ритами во заднина за играње заедно. Оваа функција им овозможува на корисниците да додадат длабочина и сложеност на нивните ремикси со поставување на различни звуци еден врз друг. Резултатот е целосно реализирана патека која може да им парира дури и на најпрофесионалните продукции.

Една од најдобрите работи за iDaft е неговата едноставност. Софтверот е неверојатно лесен за користење, што го прави достапен и за почетници и за искусни производители. Потребно е само едно движење со прстите на вашиот уред со Windows Phone 7 и вие сте подготвени да започнете да создавате музика како никогаш досега.

И ако сте загрижени за автентичноста, немојте да бидете - ова е ОФИЦИЈАЛНИОТ iDaft за Windows Phone 7. Тоа е порта од популарната iDaft флеш верзија на dothedaft.com, па можете да верувате дека е создадена внимателно од оние кои најдобро ја знаат музиката на Дафт Панк.

Генерално, ако барате иновативен начин да креирате музика користејќи некои од најпознатите иконски звуци на Daft Punk, тогаш не гледајте подалеку од iDaft за Windows 10. Со својот кориснички интерфејс и обемната библиотека со примероци, овој софтвер ќе ве има создавајќи неверојатни песни за кратко време.

Целосни спецификации
Издавач Rudy Huyn
Страница на издавачи http://www.rudyhuyn.com/blog/
Датум на издавање 2018-04-12
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 119

Comments: