Downloader Video Movie Music Mp3 HD for Windows 10

Downloader Video Movie Music Mp3 HD for Windows 10

Опис

Downloader Video Movie Music Mp3 HD за Windows 10 е бесплатна апликација за преземање музика која ви овозможува полесно и побрзо да слушате и преземате музика. Овој симнувач на mp3 музика и видео има богати функции што ќе ви помогнат да ги исполните вашите потреби за музика. Тоа е најпопуларната музичка апликација која ви овозможува бесплатно слушање и преземање музика под лиценца Криејтив комонс.

Овој софтвер е дизајниран за оние кои ја бараат најдобрата музичка апликација. Со Downloader Video Movie Music Mp3 HD, можете да пребарувате за која било песна или изведувач со едноставно внесување на името на пејачот или насловот на песната во лентата за пребарување и притискање на копчето за пребарување. Потоа можете да најдете кој било филм, видео или аудио датотека во посакуваната резолуција.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата едноставност. Не треба да избирате песна; се што треба да направите е да ги внесете саканите клучни зборови во лентата за пребарување и оваа апликација ќе ви ги обезбеди сите релевантни резултати.

Downloader Video Movie Music Mp3 HD користи некое легално јавно API кое се наоѓа на интернет како што споменавме претходно. Доколку има поплаки или предлози во врска со овој софтвер, ве молиме испратете ги преку нашата адреса за е-пошта.

Ве молиме имајте предвид дека Downloader Video Movie Music Mp3 HD служи само како пребарувач за музика; не чува база на податоци во својата апликација. Ова значи дека може да прикажува резултати од песни кои не се под креативна заедничка лиценца! Сепак, ја почитува политиката на YouTube, така што некои видеа може да не се преземаат.

Овој софтвер бара одлична интернет конекција; затоа, најдобро би било ако активирате 3G, 4G LTE или Wi-Fi конекција пред да стримувате или преземате песни за максимални резултати.

Со Downloader Video Movie Music Mp3 HD, корисниците можат да пристапат до преземените содржини во нивната картичка „Историја“ и да ги репродуцираат оние складирани во офлајн медиуми од нивната омилена апликација за надворешен медиа плеер. Покрај преземањето медиумски датотеки во mp3 формат од серверот YouTube директно на библиотеката на вашиот уред за да можат да ги репродуцираат овие песни на нивниот претпочитан уред кога и да посакаат!

Карактеристики:

- Брзо пребарувајте видеа од YouTube користејќи клучни зборови или преку нашата „лента за брзо пребарување“ под етикетата за пребарување.

- Преземање видео датотеки во формат MP3 и MP4 во вашата библиотека за видео и музика.

- Поддржува HD (1080p) квалитет на видео ако е достапен.

- Вграден плеер што репродуцира само онлајн видеа.

- Повеќе плејлисти/канали достапни преку оваа апликација

- Променете го квалитетот на вашите датотеки

- Сите јазици? се поддржани!

Помош:

Може да пристапите до преземената содржина во картичката „Преземено“ и да ја репродуцирате со омилениот плеер

Можете да креирате омилени/листи за репродукција од историјата на преземања

Изберете го претпочитаниот квалитет на видеото

Ограничувања:

Оваа апликација презема видеа од серверот на YouTube; затоа е потребна добра мрежна конекција за да функционира добро Апликацијата ја почитува политиката на YouTube, така што некои видеа може да не се преземаат

Функции:

симнувач на музика,

преземач на видео,

mp3 симнувач,

симнувач на филмови,

HD звук/аудио/mp4 преземање,

плеер/пребарување/репродуцирајте/преземете список со омилени/повеќе плејлисти/избор на квалитет/чистете ја историјата

Во заклучок,

Ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за брзо преземање аудио/видео датотеки со висок квалитет без да се грижите за проблемите со авторските права - не гледајте подалеку од Downloader Video Movie Music Mp3 HD! Со своите богати функции како што се повеќе плејлисти/канали достапни преку оваа апликација и поддршка за сите јазици - има нешто овде што ќе го сака секој!

Целосни спецификации
Издавач wosinekp
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-04-15
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 58

Comments: