TubeMate Music & Video Downloader for Windows 10

TubeMate Music & Video Downloader for Windows 10

Windows / alpha studios 2016 / 29594 / Целосни спецификации
Опис

TubeMate Music & Video Downloader за Windows 10 е софтвер за забава што им овозможува на корисниците да преземаат видеа од YouTube директно на нивните мобилни телефони. Со оваа апликација, можете да ги зачувате сите ваши омилени видеа во меморијата на вашата SD-картичка и да ги гледате кога сакате.

Користењето на TubeMate Music & Video Downloader е неверојатно едноставно. Сè што треба да направите е да пристапите до видеото од интерес преку интегрираниот прелистувач во самата апликација. Оттаму, едноставно притиснете го копчето за преземање кое се наоѓа веднаш до видеото и изберете со кој квалитет сакате да го преземете. Апликацијата нуди многу различни опции за резолуција прилагодени на различни телефони компатибилни со оваа апликација.

Во зависност од форматот за преземање што ќе го изберете, можеби ќе ви треба дополнителна апликација за репродукција на вашите датотеки. Меѓутоа, откако ќе се преземат, овие видеа стандардно се испраќаат на вашата картичка за складирање, но може лесно да се преместат по желба, ако сакате.

TubeMate Music & Video Downloader е многу лесна за употреба алатка за преземање видео чиј главен трик е токму тоа: им овозможува на корисниците да преземаат кое било видео за неколку секунди. Ова го прави задолжителен за секој кој сака да гледа видеа на своите мобилни уреди без да се грижи за проблеми со поврзувањето на интернет или баферот.

Една од најдобрите работи за TubeMate Music & Video Downloader за Windows 10 е неговата компатибилност со широк опсег на уреди и оперативни системи. Без разлика дали користите уред со Android или iOS или дури и компјутер со Windows 10, овој софтвер работи беспрекорно на сите платформи.

Друга одлична карактеристика на TubeMate Music & Video Downloader е неговата способност да ги конвертира преземените видеа во аудио датотеки како MP3. Ова значи дека корисниците можат да уживаат во омилените музички записи офлајн без да мора постојано да ги пренесуваат онлајн.

Покрај тоа, TubeMate Music & Video Downloader поддржува повеќе преземања истовремено што заштедува време и напор при преземање повеќе датотеки одеднаш.

Севкупно, TubeMate Music & Video Downloader за Windows 10 нуди одлично решение за секој кој бара сигурна и лесна за употреба алатка за преземање видеа која работи на повеќе платформи беспрекорно. Неговата компатибилност со различни уреди и оперативни системи заедно со неговата способност да ги конвертира преземените видеа во аудио датотеки го прават еден од најдобрите софтвери за забава достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач alpha studios 2016
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-05-14
Датум на додавање 2018-03-04
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Mobile, Windows Mobile, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 29594

Comments: