Documents Protector Enterprise

Documents Protector Enterprise 1.7

Windows / Lan-Secure Company / 7 / Целосни спецификации
Опис

Documents Protector Enterprise е моќен софтвер за управување со безбедноста на документите кој помага да се заштитат ИТ околините од пишување чувствителни податоци во документи. Спроведува откривање, предупредување и блокирање на документи што вклучува заштитени зборови или фрази. Овој софтвер е дизајниран за бизниси и организации кои треба да ги заштитат своите доверливи информации од неовластен пристап.

Со Documents Protector Enterprise, можете лесно да управувате со безбедноста на вашите документи низ целата ваша мрежа. Софтверот може да се инсталира преку конзолата за управување со софтвер или преку кој било систем за распоредување од трета страна со користење на пакетот MSI за распоредување софтвер. Откако ќе се инсталира, можете да поставите заштитени папки и фрази преку конзолата за управување со безбедноста на документите на глобални или индивидуални компјутери.

Моќниот мотор на Documents Protector Enterprise може да заштити кој било број на компјутери и да ги следи за активна заштита на безбедноста на документите. Софтверот обезбедува лесен за употреба мрежен административен интерфејс, вклучувајќи автоматско откривање, автоматско скенирање, извештаи, дејства, можности за извоз и поддршка на базата на податоци.

Една од клучните карактеристики на Documents Protector Enterprise е неговата способност да собира безбедносни настани на документи и промени во конфигурацијата кои им помагаат на мрежните администратори да ја следат и одржуваат активноста на заштитените компјутери. Оваа функција им овозможува на администраторите брзо да ги идентификуваат потенцијалните закани пред тие да станат проблем.

Documents Protector Enterprise, исто така, нуди напредни можности за известување кои ви овозможуваат да генерирате детални извештаи за сите аспекти на безбедносната средина на вашите документи. Овие извештаи даваат вредни увиди за тоа како вашата организација ги користи своите документи и каде може да постојат потенцијални пропусти.

Покрај неговиот робустен сет на функции, Documents Protector Enterprise нуди и одлични услуги за поддршка на клиентите, вклучувајќи телефонска поддршка за време на работното време, како и поддршка за е-пошта 24/7. Нашиот тим од експерти е секогаш достапен за да одговори на какви било прашања што може да ги имате за нашиот производ или да ви помогне со какви било технички проблеми со кои може да наидете.

Генерално, ако барате сеопфатно решение за управување со безбедноста на документите во вашата организација, тогаш не гледајте подалеку од Documents Protector Enterprise! Со својот моќен мотор, интерфејс лесен за користење и напредни можности за известување, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за обезбедување на чувствителни податоци во документите на вашата компанија!

Целосни спецификации
Издавач Lan-Secure Company
Страница на издавачи http://www.lan-secure.com
Датум на издавање 2018-03-06
Датум на додавање 2018-03-06
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Корпоративен софтвер за безбедност
Верзија 1.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: