XenArmor Website Blocker Pro

XenArmor Website Blocker Pro 1.0

Windows / XenArmor Global Security Solutions / 17 / Целосни спецификации
Опис

XenArmor Website Blocker Pro е моќен безбедносен софтвер дизајниран да ви помогне веднаш да блокирате која било веб-локација на вашиот компјутер од сите веб-прелистувачи и апликации. Без разлика дали сакате да го ограничите пристапот до одредени веб-локации за вашите вработени или деца, или едноставно сакате да го заштитите вашиот компјутер од злонамерни веб-локации, Website Blocker Pro ве покрива.

Една од уникатните карактеристики на овој софтвер е тоа што работи во целосен скришум режим без да инсталирате никакви приклучоци или да извршувате програми во позадина. Ова значи дека нема да го забави вашиот компјутер или да пречи на други апликации додека блокирате веб-локации.

Со Website Blocker Pro, можете лесно да блокирате веб-локации на сите веб-прелистувачи и апликации за сите корисници. Панелот за поставки ви овозможува лесно да додавате, уредувате или отстранувате веб-локации, давајќи ви целосна контрола врз која содржина може да се пристапи на вашиот компјутер.

Функцијата за прикажување во боја го олеснува идентификувањето на блокираните и деблокираните веб-локации на прв поглед. Можете исто така брзо да ги потврдите блокираните веб-локации со користење на опцијата „посетете ја веб-локацијата“.

Website Blocker Pro, исто така, доаѓа со моќна функција за известување која ви овозможува да генерирате извештаи за статусот на веб-локацијата во формат на датотека HTML/CSV. Оваа функција е особено корисна за бизниси кои треба да го следат користењето на интернет од вработените или родителите кои сакаат да ги следат активностите на нивните деца на интернет.

За да се обезбеди максимална безбедност, Website Blocker Pro доаѓа со заштита со лозинка за најава што ги спречува другите да пристапат до неа без овластување. Ова значи дека само овластените корисници ќе можат да ги менуваат поставките и да пристапуваат до функциите за известување.

Генерално, XenArmor Website Blocker Pro е суштинска алатка за секој кој сака целосна контрола врз содржината што може да се пристапи на нивниот компјутер. Со своите моќни карактеристики и интерфејс кој е лесен за користење, овој софтвер обезбедува неспоредлива заштита од злонамерни веб-локации и несакана содржина.

Целосни спецификации
Издавач XenArmor Global Security Solutions
Страница на издавачи http://www.xenarmor.com
Датум на издавање 2018-03-12
Датум на додавање 2018-03-11
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 17

Comments: