X-Copy Professional

X-Copy Professional 1.1.9

Опис

X-Copy Professional: Совршено решение за горење за сите ваши потреби

Дали сте уморни од губење на вашите вредни оригинални дискови поради гребнатини, оштетување или погрешно поставување? Дали сакате да направите резервни копии од вашите игри, филмови и музички ЦД-а без да се загрози квалитетот? Не гледајте подалеку од X-Copy Professional – врвниот софтвер за снимање кој нуди широк спектар на функции и алатки за да ги задоволи сите ваши потреби.

X-Copy Professional е една од најдобрите алатки достапни на пазарот денес за правење резервни копии на вашите ЦД-а, ДВД-а и Blu-Ray-дискови. Со поддршка за сите главни формати на дискови, вклучувајќи CD/DVD/BLU-RAY, овој софтвер ви овозможува лесно да снимате ISO слики и да клонирате музички ЦД-а. Благодарение на технологијата за поддршка на Paranoia, X-Copy Professional може дури и да чита изгребани или оштетени дискови со минимално изобличување.

Без разлика дали сте домашен корисник кој сака да ги заштити вашите мултимедијални дискови од грубо ракување со деца или деловен корисник кој сака дупликат резервни копии од наслови на лиценциран софтвер, X-Copy Professional ве покрива. Со само еден клик, овој моќен софтвер за снимање може да создаде директни 1:1 целосни копии од кој било незаштитен DVD/Blu-Ray диск на вашиот хард диск или кој било празен DVD/Blu-Ray диск.

Но, тоа не е сè – X-Copy Professional исто така нуди низа напредни функции и алатки што го прават да се издвојува од другите софтвери за снимање на пазарот. На пример:

Филмови: ако сакате да копирате комерцијални филмови на вашиот хард диск или на празен диск со помош на X-Copy Professional, имајте предвид дека може да бара AnyDVD HD или слична алатка за отстранување заштита.

Музика: X-Copy Professional користи напредни технологии како повеќекратно читање со поддршка за потврда и Paranoia за речиси совршено да чита аудио ЦД-а без да создава изобличувања дури и кога се изгребани.

ISO: Можете директно да снимате ISO-датотеки, како и датотеки со слики CD/DVD/BD на различни типови дискови како што се CD-R/RW/DVD-R/RW/+R/+RW/HD DVD/Blu-Ray дискови без да мора да монтирате виртуелни дискови.

Алатки: Покрај овие карактеристики споменати погоре, X-copy professional, исто така, им обезбедува на корисниците низа корисни алатки како што се длабоки информации за уредите/дисковите; формат; празно; отклучи; поправете кој било диск/песна/сесија итн., што го прави идеален избор и за домашните корисници и за професионалците.

И има повеќе! Наскоро имаме многу возбудливи нови функции на професионалните X-copy, како што се транскодирање заштитени BD/DVD-дискови во MKV-датотеки без губење на квалитетот; компресирајте ги според потребите на корисниците; спасете ги изгубените податоци како слики/видеа/документи од кој било уред итн., но ни треба ВАШАТА поддршка за тоа!

Па што чекаш? Преземете го професионалниот X-copy денес и искусете го совршеното решение за горење!

Целосни спецификации
Издавач SweetieApps
Страница на издавачи http://www.sweetieapps.com
Датум на издавање 2018-03-23
Датум на додавање 2018-03-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 1.1.9
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања Net Framework 4.5.1
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 235

Comments: