Music Label 2018

Music Label 2018 24.0

Windows / Code:Aero Technologies / 538804 / Целосни спецификации
Опис

Музичка етикета 2018: Врвен организатор на музичка колекција

Дали сте уморни од тоа да имате неорганизирана музичка колекција? Дали се борите да ја пронајдете вистинската песна или албум кога сакате да ја слушате? Не гледајте подалеку од Music Label 2018, врвниот организатор на музичка колекција.

Music Label 2018 е софтвер за MP3 и аудио кој ви помага да ја организирате целата своја музичка колекција. Без разлика дали имате ЦД-а, винилни плочи или дигитални датотеки во MP3 формат, Music Label може да ги каталогира сите. Со Music Label, сите информации за вашата музика автоматски се преземаат од онлајн базите на податоци - не е потребно повеќе досадно пишување!

Но, тоа не е сè - Music Label, исто така, е преполна со професионални карактеристики што го прават организирањето на вашата музичка колекција лесно. Можете да креирате плејлисти врз основа на кој било критериум што ќе го одберете, да гледате сеопфатна статистика за вашата колекција (како колку албуми или песни имате), па дури и да ги извезувате вашите податоци во Excel за понатамошна анализа.

Една од најдобрите работи за Music Label е неговата леснотија на користење. Дури и ако не сте особено упатени во технологијата, овој софтвер е неверојатно интуитивен и лесен за користење. Ќе можете веднаш да започнете да ја организирате вашата музика без никаква мака.

Друга одлична карактеристика на Music Label е нејзината целосна поддршка за Unicode. Ова значи дека софтверот може да ракува со текст на кој било јазик - совршен за оние со меѓународни колекции! И ако англискиот не ви е прв јазик, не грижете се - Music Label е достапна на неколку различни јазици.

Па зошто да чекаме? Започнете да ја организирате вашата музичка колекција денес со Music Label 2018!

Целосни спецификации
Издавач Code:Aero Technologies
Страница на издавачи http://www.codeaero.com/
Датум на издавање 2018-03-23
Датум на додавање 2018-03-23
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 24.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 538804

Comments: