UniBarcode Lite

UniBarcode Lite 1.0

Windows / Unisoftware.co.za / 2527 / Целосни спецификации
Опис

UniBarcode Lite е моќна софтверска алатка која спаѓа во категоријата на комунални услуги и оперативни системи. Дизајниран е да им помогне на корисниците да печатат етикети на A4, Letter или прилагодена хартија или лепила користејќи обични печатачи како што се ласер, инк-џет или ролна. Со UniBarcode Lite, можете да увезувате податоци директно од Excel и да печатите етикети без да треба да одржувате база на податоци.

Една од најзначајните предности на UniBarcode Lite е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста и доаѓа со интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Без разлика дали сте почетник или искусен корисник, ќе најдете UniBarcode Lite лесен за навигација.

За да започнете со UniBarcode Lite, се што ви треба е интернет конекција и бесплатна сметка на http://www.unisoftware.co.za/Registration.aspx. Процесот на регистрација е едноставен и трае само неколку минути за да се заврши. Откако ќе се регистрирате, можете веднаш да започнете да го користите софтверот без никакви трошоци.

UniBarcode Lite нуди неколку карактеристики што го прават да се издвојува од другите софтверски алатки за печатење етикети на пазарот. На пример:

1) Приспособливи шаблони за етикети: со UniBarcode Lite, можете да изберете од широк спектар на шаблони за етикети кои се приспособливи според вашите потреби.

2) Поддршка за баркод: Софтверот поддржува различни формати на баркод како што се Code 39, Code 128A/B/C/EAN-13/UPC-A/EAN-8/ITF14/Interleaved 2of5/Codabar/PDF417/DataMatrix/Aztec/QrCode.

3) Увезете податоци директно од Excel: можете да увезете податоци директно од табелите на Excel во UniBarcode Lite без да мора рачно да го внесувате секој запис.

4) Печатете повеќе етикети одеднаш: можете да печатите повеќе етикети одеднаш со избирање на повеќе записи во изворната датотека на податоци.

5) Преглед на печатење: Пред да ги испечатите вашите етикети, можете да ги прегледате на екранот за да се осигурате дека изгледаат точно како што сакате пред да ги ставите на хартија или леплив материјал

6) Зачувај и вчитај проекти - имаш можност да зачуваш проекти за да може подоцна да се вчитаат за понатамошна употреба

7) Извоз - Опциите за извоз вклучуваат извоз на проектни датотеки (.ubl), извоз на слики (.png), извоз на PDF датотеки (.pdf)

UniSoftware.co.za, исто така, обезбедува онлајн поддршка преку делот за помош на нивната веб-локација, кој вклучува упатства за тоа како да ги користите нивните производи, заедно со често поставуваните прашања (ЧПП).

Во заклучок; ако барате лесно за користење решение за печатење етикети кое не бара одржување на бази на податоци, тогаш не гледајте подалеку од Unibarcode lite на UniSoftware!

Целосни спецификации
Издавач Unisoftware.co.za
Страница на издавачи http://www.unisoftware.co.za
Датум на издавање 2018-03-28
Датум на додавање 2018-03-28
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за печатач
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања .Net Framework 4/4.5/4.6
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2527

Comments: