Super Light Audio Player

Super Light Audio Player 1.2

Опис

Супер лесен аудио плеер: врвен софтвер за MP3 и аудио

Дали сте уморни од користење на обемни и интензивни аудио плеери кои го забавуваат вашиот компјутер? Дали сакате модерен и лесен аудио плеер кој може да ги репродуцира вашите омилени MP3 датотеки без никакви проблеми? Не гледајте подалеку од Super Light Audio Player!

Дизајниран да биде врвен софтвер за MP3 и аудио, Super Light Audio Player е совршено решение за секој што сака едноставен, лесен за употреба и аудио плеер со мала употреба на процесорот/RAM. Со својот елегантен дизајн и интуитивен интерфејс, овој софтвер е совршен и за почетници и за напредни корисници.

Една од истакнатите карактеристики на Super Light Audio Player се неговите вградени теми. Со 7 различни теми за избор, можете да го приспособите изгледот и чувството на вашиот аудио плеер за да одговара на вашата личност. Без разлика дали претпочитате темна или светла тема, или нешто помеѓу, има тема за секого.

Покрај неговите приспособливи теми, Super Light Audio Player доаѓа и со плејлиста која е лесна за одржување. Можете лесно да додавате или отстранувате песни од вашата плејлиста со само неколку кликања. Плус, бидејќи овој софтвер поддржува само MP3-датотеки во моментов, го прави уште полесно управувањето со целата ваша музика на едно место.

Но, она што навистина го издвојува Super Light Audio Player од другите MP3 и аудио софтвери на пазарот е неговата мала употреба на ресурси. За разлика од другите гломазни играчи кои ги собираат ресурсите на процесорот/RAM-от на вашиот компјутер што предизвикува забавување или замрзнување; нашиот софтвер е дизајниран специјално имајќи ја предвид ефикасноста, така што нема да ги заглави дури и постарите компјутери.

Значи, ако барате ултра лесен, но моќен MP3 и аудио плеер кој нема да го успори вашиот компјутер додека репродуцира музика, тогаш не гледајте подалеку од Super Light Audio Player!

Целосни спецификации
Издавач Ramiware
Страница на издавачи http://www.ramiware.com
Датум на издавање 2018-03-28
Датум на додавање 2018-03-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23

Comments: