Armadain Media Player

Armadain Media Player 1.0.7002

Windows / Armadain Software / 173 / Целосни спецификации
Опис

Armadain Media Player е разновиден дигитален медиа плеер кој поддржува широк опсег на формати на аудио и видео датотеки. Без разлика дали сакате да ја пуштите омилената музика или да ги гледате омилените филмови, Armadain Media Player ве покрива.

Една од истакнатите карактеристики на Armadain Media Player е неговата поддршка за SHOUTcast, што отвора неограничени можности за онлајн радио. Со илјадници радио станици од целиот свет достапни на вашите прсти, никогаш нема да останете без нова музика за откривање.

Но, Armadain Media Player не е само за пренос на аудио и видео содржина. Вклучува и моќни контроли за репродукција што ви овозможуваат да го приспособите вашето искуство со слушање. Можете да ги приспособите поставките на еквилајзерот за да го дотерувате квалитетот на звукот, да креирате плејлисти за лесен пристап до вашите омилени песни, па дури и да поставите автоматско вкрстување помеѓу песните.

Покрај неговите робусни способности за репродукција, Armadain Media Player вклучува и голем број корисни функции за управување со вашата медиумска библиотека. Можете лесно да ги увезувате и организирате сите ваши музички и видео датотеки на едно место, со што ќе ви биде лесно да го пронајдете она што го барате кога го сакате.

И ако сте некој кој сака да ги носи своите медиуми во движење, Armadain Media Player ве опфати и таму. Софтверот вклучува поддршка за синхронизација со преносливи уреди како iPod и други MP3 плеери за да можете да ги носите сите ваши омилени мелодии каде и да одите.

Генерално, ако барате моќен дигитален медиа плеер кој нуди и разновидност и лесно користење, тогаш не гледајте подалеку од Armadain Media Player. Со својата широка поддршка за формат на датотеки, интеграција SHOUTcast, приспособливи контроли за репродукција и робусни алатки за управување со библиотека - овој софтвер навистина има по нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач Armadain Software
Страница на издавачи http://www.Armadain.com
Датум на издавање 2018-04-03
Датум на додавање 2018-04-03
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0.7002
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 173

Comments: