7thShare iTunes Backup Unlocker Pro

7thShare iTunes Backup Unlocker Pro 2.3.8.8

Опис

7thShare iTunes Backup Unlocker Pro е моќна алатка дизајнирана да ви помогне да ги вратите изгубените или заборавените лозинки за вашите резервни датотеки на iPhone, iPad или iPod. Ако сте ја шифрирале вашата резервна датотека во iTunes, а потоа сте ја заборавиле лозинката, овој софтвер може да ви помогне да го вратите пристапот до вашите податоци без никаква штета.

Овој софтвер е компатибилен со широк спектар на уреди на Apple, вклучувајќи iPhone X, iPhone 8/8 Plus/7/7Plus/SE/6s/6s Plus/6/6 Plus/5s/5c/5/4S/4, iPod Touch 5th и 4-та генерација, iPad Pro/iPad Air 2/iPad Air/iPad mini 3-та и 2-та генерација како и оригиналниот iPad mini. Ова значи дека без разлика на кој уред сте направиле резервна копија во iTunes, овој софтвер може да ви помогне да ја вратите лозинката.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да обезбеди три различни типови методи за напад со лозинка за корисниците да избираат во зависност од нивната специфична ситуација. Овие методи вклучуваат Brute-force Attack, Brute-force with Mask Attack и Dictionary Attack. Секој метод има свои предности и недостатоци, но заедно тие обезбедуваат 100% стапка на дешифрирање без оглед на сложеноста на лозинките.

Методот Brute-force Attack функционира така што се обидува секоја можна комбинација додека не ја најде точната. Овој метод е ефикасен, но може да одземе време ако лозинката е долга или сложена. Методот Brute-force with Mask Attack им овозможува на корисниците да наведат одредени знаци кои се познати во лозинката, што го намалува бројот на комбинации што треба да се испробаат. Конечно, Dictionary Attack користи претходно изградена датотека со речник што содржи вообичаени зборови и фрази кои често се користат како лозинки.

Покрај овие методи на напад, овој софтвер користи и техника за забрзување на графичкиот процесор, што значително го забрзува времето за обновување ако хардверот на вашиот компјутер има инсталирана графичка картичка NVIDIA.

Едно нешто што го издвојува овој софтвер од другите слични алатки на пазарот е неговата доверливост и безбедносни карактеристики. Гарантира дека нема да има штета на вашите резервни податоци за време на процесот на обновување, така што нема потреба да се грижите за губење на важни информации додека се обидувате да ги вратите.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за враќање на изгубените или заборавените резервни лозинки на iTunes, тогаш не гледајте подалеку од 7thShare iTunes Backup Unlocker Pro!

Целосни спецификации
Издавач 7thShare
Страница на издавачи http://7thshare.com/
Датум на издавање 2018-04-03
Датум на додавање 2018-04-03
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.3.8.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 160

Comments: