KeepVid Music Tag Editor

KeepVid Music Tag Editor 1.0.1

Windows / Keepvid Music Tag Editor / 158 / Целосни спецификации
Опис

Уредувач на музички ознаки KeepVid: Крајното решение за управување со вашата музичка колекција

Дали сте уморни од тоа да имате неорганизирана музичка библиотека со исчезнати или неточни информации? Дали сакате лесно да додавате или менувате ID3 ознаки и уметнички дела на албуми за вашата музичка колекција? Не гледајте подалеку од KeepVid Music Tag Editor, врвното решение за управување со вашите MP3 и аудио датотеки.

Со уредувачот на музички ознаки KeepVid, можете да ги поправите исчезнатите и погрешно означените музички информации со само неколку кликања. Софтверот користи Gracenote Media Database за автоматски да ги идентификува и ажурира точните информации за вашите песни, вклучувајќи име на изведувач, наслов на албум, број на песна, жанр и друго. Ова осигурува дека вашата музичка библиотека е точна и лесна за навигација.

Покрај поправање на ID3 ознаки, KeepVid Music Tag Editor исто така ви помага да ги пронајдете уметничките дела на албумите кои недостасуваат во серија. Едноставно изберете ги песните за кои треба да се додадат уметнички дела и оставете го софтверот да го направи останатото. Можете да изберете од различни висококвалитетни слики обезбедени од Gracenote Media Database или да поставите сопствено уметничко дело.

Но, тоа не е сè - KeepVid Music Tag Editor ги отстранува и дупликатите во iTunes или која било друга музичка библиотека. Нема повеќе да се движите низ бескрајните списоци со дупликат песни - овој софтвер автоматски ќе ги открие и брише за вас.

KeepVid Music Tag Editor е неверојатно лесен за користење со својот интуитивен интерфејс. Не ви треба никакво техничко знаење за да го користите ефективно - едноставно влечете и пуштете ги датотеките во прозорецот на програмата или користете го вградениот прелистувач на датотеки за да ги изберете рачно.

Без разлика дали сте страствен колекционер на музика или само сакате да ја организирате вашата лична колекција, уредникот за музички ознаки KeepVid е суштинска алатка која ќе ви заштеди време и фрустрации. Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач Keepvid Music Tag Editor
Страница на издавачи http://www.keepvid.info/
Датум на издавање 2018-04-03
Датум на додавање 2018-04-03
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 158

Comments: