gPlayer for Google Play Music

gPlayer for Google Play Music 1.1.88.0

Опис

gPlayer за Google Play Music е софтвер за забава што ви овозможува да пребарувате и слушате музика на Google Play Music. Со овој софтвер, можете лесно да пристапите до вашите омилени песни и да уживате во нив со моќен плеер кој поддржува популарни видео и аудио кодеци.

Без разлика дали сте музички ентузијаст или само барате пригоден начин да ги слушате вашите омилени мелодии, gPlayer за Google Play Music има се што ви треба. Овој софтвер нуди широк опсег на функции што го олеснуваат наоѓањето, организирањето и репродукцијата на вашата музичка колекција.

Една од клучните карактеристики на gPlayer е неговата способност да пребарува и проследува музика од Google Play Music. Со оваа функција, можете лесно да најдете нови песни или албуми со пребарување на одредени изведувачи или жанрови. Можете исто така да прелистувате низ вашата сопствена библиотека со песни и да креирате плејлисти врз основа на вашите преференции.

Покрај стриминг музика од Google Play Music, gPlayer ви овозможува и да слушате кеширани песни офлајн. Ова значи дека дури и ако немате интернет конекција, сепак можете да уживате во омилените песни без никакви прекини.

Друга одлична карактеристика на gPlayer е неговата поддршка за радио станици. Со оваа функција, можете да откривате нови уметници и жанрови со слушање курирани радио станици засновани на различни теми како што се расположение или жанр.

Интерфејсот на gPlayer е дизајниран имајќи ги предвид вистинските љубители на музиката. Тој е елегантен и модерен со интуитивни контроли кои го олеснуваат навигацијата низ различни менија и опции. Можете да ја сортирате вашата музика по песна, изведувач, албум или плејлиста што го прави полесно од кога било досега!

Генерално, ако барате софтвер за забава што нуди широк избор на функции за слушање музика онлајн или офлајн, тогаш не гледајте подалеку од gPlayer! Тоа е совршен избор за секој кој сака моќен играч со убав интерфејс!

Целосни спецификации
Издавач Tidal_Media
Страница на издавачи http://tidalmediainc.com/
Датум на издавање 2018-04-03
Датум на додавање 2018-04-03
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 1.1.88.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 134

Comments: