SSuite Office - Portable Briefcase

SSuite Office - Portable Briefcase 2.4.1.4

Windows / SSuite Office Software / 935 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Office - Преносна актовка: врвна алатка за управување со вашите важни податоци

Дали сте уморни од барањето низ повеќе папки и датотеки само за да го најдете тој еден важен документ? Дали сакате да постои начин да ги задржите сите ваши важни податоци на едно место? Не гледајте подалеку од SSuite My Personal Briefcase, врвната алатка за управување со вашите важни податоци.

SSuite My Personal Briefcase е пренослива алатка која ви овозможува да ги чувате сите ваши општи датотеки и документи на едно место. Поддржува широк опсег на формати на датотеки, вклучувајќи RTF, DOC(X), XLS, CSV, BMP, JPG и GIF датотеки. И бидејќи е пренослив, можете да го носите со себе каде и да одите - едноставно испуштете ги програмските датотеки на која било локација на вашиот хард диск или пренослива единица за складирање и кликнете двапати на извршната датотека за да ја извршите.

Една од најдобрите работи за SSuite My Personal Briefcase е тоа што не бара инсталација на вашиот компјутер. Ова значи дека нема да има промени во регистарот на Виндоус или во менито/екранот Старт. Интерфејсот е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста - дури и ако не сте искусни со компјутери, секој може лесно да го најде патот околу него.

Со SSuite My Personal Briefcase, можно е додавање на неограничен број категории. Поставувањето датотеки може да се направи со едноставно кликнување на копчето Ново. Сите поставени документи се прикажуваат во главниот прозорец како листа заедно со детали како име, датум и време последен пристап, големина и статус.

Софтверот е опремен и со целосни можности за пребарување, така што наоѓањето конкретни документи никогаш не било полесно. Можете исто така да извезувате датотеки во сопствен излез директориум или да ги избришете оригиналните документи при увоз од панелот за поставки.

Но, она што навистина го издвојува SSuite My Personal Briefcase од другите алатки за управување е неговата подобрена функција за компресија на документи која обезбедува поефикасно складирање на поголеми бази на податоци без да се загрози квалитетот или брзината.

И ако сите овие карактеристики веќе не беа доволни - има уште! Со неограничена големина на базата на податоци и неограничена големина на документ/датотека за увоз/извоз – овој софтвер навистина има сè што е потребно за ефективно управување со сите видови податоци!

Во заклучок:

Ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за управување со сите ваши важни податоци, тогаш не гледајте подалеку од SSuite Office - Portable Briefcase! Со својот интуитивен дизајн на интерфејс заедно со целосните можности за пребарување; создавање на повеќе категории; подобрена компресија на документи; целосна контрола на документи (увоз/извоз/додавање нови документи); неограничена големина на база на податоци и големини на датотеки - овој софтвер има се што е потребно за ефективно управување! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да управувате денес!

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2018-04-05
Датум на додавање 2018-04-05
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 2.4.1.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 935

Comments: