Media Player Gold

Media Player Gold 1.2.5.0

Опис

Media Player Gold е моќен видео софтвер кој ви овозможува да репродуцирате повеќе од 200 различни видео и над 100 аудио формати на вашиот компјутер, Surface, Xbox One или Windows 10 Mobile уред. Со Media Player Gold, можете да уживате во сите ваши омилени медиумски датотеки без никакви ограничувања или купувања во апликација.

Една од најдобрите работи за Media Player Gold е неговата разновидност. Поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи FLV, MKV, VOB, QuickTime, MOV, MP3, FLAC и ALAC меѓу другите. Ова значи дека можете лесно да репродуцирате речиси секаков вид медиумска датотека.

Друга одлична карактеристика на Media Player Gold е неговата способност да пребарува музика на SoundCloud и видеа на YouTube. Можете лесно да ги најдете датотеките што ги сакате и да ги додадете во плејлистите за лесен пристап подоцна. Можете исто така да креирате и уредувате плејлисти според вашите параметри.

Media Player Gold доаѓа и со еквилајзер кој ви овозможува да го прилагодите квалитетот на звукот според ваш вкус. За дополнителна удобност, можете да користите копчиња на тастатурата додека гледате видеа. Дополнително, овој софтвер овозможува скробирање на LastFM што значи дека автоматски ќе следи каква музика слушате за да може да препорача слични песни во иднина.

Една од најимпресивните карактеристики на Media Player Gold е неговата способност да ја зголеми јачината на звукот до 200%. Ова значи дека дури и ако вашата медиумска датотека има ниски нивоа на јачина на звук или ако има бучава во заднина околу вас - овој софтвер ќе се погрижи сè да звучи кристално јасно!

Севкупно, Media Player Gold е одличен избор за секој кој бара сигурен видео плеер со напредни функции како што се скробирање на LastFM и можности за репродукција со голема јачина. Неговиот кориснички интерфејс го прави лесен за користење дури и за почетници, додека неговата широка листа на поддржани формати на датотеки обезбедува компатибилност со речиси сите видови медиумски датотеки таму.

Па зошто да чекаме? Добијте си копија денес и почнете да уживате во сите ваши омилени филмови и музика како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач DCT
Страница на издавачи http://products.dctua.com/
Датум на издавање 2018-04-05
Датум на додавање 2018-04-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.2.5.0
Барања за ОС Windows, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена $6.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 487

Comments: