7thShare 4K Blu-ray Player

7thShare 4K Blu-ray Player 1.3.14

Опис

7thShare 4K Blu-ray Player е моќен видео софтвер кој ви овозможува да репродуцирате Blu-ray дискови, ISO-датотеки и папки со квалитет до 1080p со висока дефиниција без никакви загуби. Овој софтвер делува и како 3D Blu-ray плеер, овозможувајќи ви да уживате во какви било 3D филмови без да се загрозува квалитетот.

Покрај неговите можности како Blu-ray плеер, овој софтвер функционира и како ДВД-плеер. Може да репродуцира какви било DVD-дискови, папки, ISO-датотеки и IFO-датотеки од различни региони и земји со квалитет без загуби. Како универзален медиа плеер, може да ги репродуцира и најновите Blu-ray филмови, како и 4K Ultra HD видеа со H.265 и 1080p видео датотеки.

Со својата способност за репродукција на најчестите видео формати, вклучувајќи MTS, M2TS, MXF, MP4, WMV, MOV, MKV DivX AVI FLV M4V, овој софтвер ви обезбедува најдобар квалитет на UHD и HD видеа. Можете да уживате во вистински слики со висока резолуција што го оживуваат вашето искуство за забава во домашно кино.

Приспособливите видео ефекти, како што е гамата за заситеност на контрастот на светоста на нијанси, ви овозможуваат да создадете фантастична забава за домашно кино кога ги репродуцирате вашите омилени филмови на овој софтвер. Поддршката за опкружувачки звук на Dolby Digital DTS гарантира дека ќе добиете извонредно аудио искуство како во кино.

Овој разновиден софтвер за репродукција на Blu-ray има интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Пред да го репродуцирате омилениот филм или ТВ шоу на оваа платформа, можете да изберете преводи и аудио записи или да се префрлате помеѓу режимот на цел екран за време на репродукцијата. Можете дури и да избирате сцени, да фотографирате снимки и да ги приспособите нивоата на јачина на звук додека уживате во вашата содржина.

Генерално, овој моќен видео софтвер е совршен за секој кој сака извонредно искуство со домашно кино без да мора да ја напушти својата дневна соба. Неговата разновидност го прави идеален и за обични корисници кои сакаат едноставни опции за репродукција и за напредни корисници кои сакаат поголема контрола врз нивното гледање искуство.Па зошто да чекаме? Преземете ја бесплатната пробна верзија денес!

Целосни спецификации
Издавач 7thShare
Страница на издавачи http://7thshare.com/
Датум на издавање 2018-04-10
Датум на додавање 2018-04-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.3.14
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 88

Comments: