Winsent Innocenti

Winsent Innocenti 3.0.3

Опис

Winsent Innocenti - Еднонасочна програма за пораки за корисници на LAN

Winsent Innocenti е моќна еднонасочна програма за пораки дизајнирана да им овозможи на корисниците на LAN да примаат пораки, предупредувања и известувања од мрежни администратори и други корисници на LAN. Овој софтвер обезбедува едноставно и ефективно решение кое им овозможува на администраторите да доставуваат важни известувања до корисниците преку LAN, додека избегнуваат злоупотреби на целосни месинџери како што се неактивен разговор за време на работното време или циркулирање на спам.

Програмата користи стандарден SMB протокол и може да прима пораки испратени со Winsent Messenger, команда за нето испраќање (Windows Messenger Service), Microsoft Winpopup. Не бара посветен сервер или интернет конекција. Програмата има едноставен, практичен и лесен за користење кориснички интерфејс. Тоа е компактна програма со ниски системски барања.

Winsent Innocenti е дизајниран да се користи во мали или средни канцелариски или домашни локални мрежи каде комуникацијата помеѓу мрежните администратори и корисниците е од суштинско значење, но треба да се контролира. Со овој софтвер, можете лесно да испраќате важни пораки без да се грижите за злоупотреба на целосни гласници.

Клучни карактеристики:

1) Еднонасочна размена на пораки: Winsent Innocenti дозволува примање пораки, но не им дозволува на корисниците да испраќаат пораки.

2) Стандарден SMB протокол: Софтверот користи стандарден SMB протокол што го прави компатибилен со различни услуги за пораки како Winsent Messenger, команда за нето испраќање (Windows Messenger Service), Microsoft Winpopup.

3) Не е потребен посветен сервер: Winsent Innocenti не бара посебен сервер или интернет конекција.

4) Едноставен кориснички интерфејс: Софтверот има едноставен, практичен и лесен за користење кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој.

5) Компактна големина: Winsent Innocenti е компактна програма со ниски системски барања што ја прави погодна за мали или средни канцелариски или домашни локални мрежи.

Придобивки:

1) Контрола врз комуникацијата: Со Winsent Innocenti имате целосна контрола врз комуникацијата помеѓу мрежните администратори и корисниците.

2) Избегнувајте злоупотреба на целосни гласници: можете да избегнете злоупотреба на целосни гласници како неактивен разговор за време на работното време со користење на оваа програма за еднонасочна размена на пораки.

3) Лесно доставување известувања: Можете лесно да доставувате важни известувања преку LAN без да се грижите за циркулирање на спам помеѓу вработените.

4) Ниски системски барања: Компактната големина на софтверот гарантира дека тој работи непречено на системи со ниски спецификации.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за комуникација во рамките на вашата мала или средна канцеларија/домашна локална мрежа, тогаш не гледајте подалеку од Winsent Innocenti. Оваа еднонасочна програма за пораки обезбедува целосна контрола врз комуникацијата додека избегнува злоупотреба на целосни гласници како што е неактивен разговор за време на работното време. Неговата компатибилност со различни услуги за пораки заедно со едноставниот кориснички интерфејс го прават идеален избор за секој кој бара ефективно решение за нивните потреби за LAN комуникација.

Целосни спецификации
Издавач Winsent Lab
Страница на издавачи http://www.winsentmessenger.com
Датум на издавање 2018-04-17
Датум на додавање 2018-04-17
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 3.0.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 978

Comments: