Mp3xd Download Musica Gratis Youtube To Mp3

Mp3xd Download Musica Gratis Youtube To Mp3 1.1.1

Опис

MP3XD Download Musica Gratis Youtube To Mp3 е моќен софтвер базиран на прелистувач кој ви овозможува да пребарувате и преземате секаков вид музика или песни. Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате видеата на YouTube во MP3 формат и да ги преземете за офлајн слушање.

Без разлика дали ги барате најновите хитови или класичните мелодии, MP3XD ве покрива. Овој софтвер нуди широк избор на музички жанрови, вклучувајќи поп, рок, хип-хоп, џез, класичен и многу повеќе. Можете лесно да ги пребарувате вашите омилени песни по име на изведувач или наслов на песна.

Една од најдобрите карактеристики на MP3XD е неговата способност да ги конвертира видеата на YouTube во MP3 формат. Ова значи дека можете лесно да ја преземете вашата омилена музика од YouTube и да ја слушате офлајн на кој било уред. Процесот е едноставен - само копирајте го URL-то на видеото што сакате да го конвертирате и залепете го во лентата за пребарување на софтверот. За неколку секунди, MP3XD ќе го претвори видеото во MP3-датотека што можете да ја преземете.

Покрај преземањето музика од YouTube, MP3XD ви овозможува да слушате музика и онлајн. Можете да прелистувате низ неговата широка библиотека со песни и да креирате плејлисти врз основа на вашите преференции. Интерфејсот е лесен за користење и лесен за навигација, така што дури и почетниците нема да имаат проблем да го користат.

MP3XD е компатибилен со сите главни прелистувачи, вклучувајќи ги Chrome, Firefox, Safari и Internet Explorer, па без разлика кој прелистувач го користите; овој софтвер ќе работи беспрекорно со него.

Генерално, ако барате сигурен софтвер базиран на прелистувач кој ви овозможува да пребарувате за секаков вид музика или песни, како и да ги преземате во висококвалитетни формати како mp4 или mp5, тогаш не гледајте подалеку од Mp3xd Преземете Musica Gratis YouTube To Mp3!

Целосни спецификации
Издавач Mp3xd.cam
Страница на издавачи https://mp3xd.cam/
Датум на издавање 2018-04-30
Датум на додавање 2018-04-29
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија 1.1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 636

Comments: