TouchJams

TouchJams 3.5.2

Windows / 216 Technology / 538 / Целосни спецификации
Опис

TouchJams: Врвниот дигитален џубокс за вашиот Windows компјутер

Дали сте уморни од мешање низ вашата музичка колекција за да ја пронајдете совршената песна? Дали сакате да го претворите вашиот Windows компјутер во дигитален џубокс што може да ги репродуцира сите ваши омилени мелодии со само неколку кликања? Не гледајте подалеку од TouchJams, врвниот софтвер за MP3 и аудио дизајниран специјално за љубителите на музика како вас.

Со TouchJams, можете лесно да го трансформирате вашиот компјутер во моќен џубокс кој може да ги репродуцира сите ваши омилени песни од вашата постоечка музичка колекција. Без разлика дали имате илјадници песни или само неколку стотици, TouchJams го олеснува навигацијата и наоѓањето совршена песна за секоја пригода.

Дизајниран имајќи ги предвид мониторите со екран на допир, TouchJams нуди интуитивен интерфејс кој е лесен за користење и навигација. Но, дури и ако немате монитор со екран на допир, не грижете се – TouchJams е исто толку лесен за користење со глувчето.

Една од истакнатите карактеристики на TouchJams е неговата силна поддршка за редици. Со оваа функција, можете веднаш да креирате плејлисти и да додавате песни на нив кога ќе се појават. Ова значи дека штом ќе почнете да репродуцирате музика со TouchJams, таа ќе продолжи да репродуцира додека не му кажете да престане - нема повеќе прекини или непријатни тишини меѓу песните.

Но, што ако не сте расположени за сопствена музичка колекција? Нема проблем – TouchJams исто така нуди поддршка за интернет радио со вградени претходно поставени радио станици. Ова значи дека дури и ако нема ништо во вашата лична библиотека што одговара на вашето моментално расположение или прилика, сè уште има многу опции достапни со кликнување на копче.

Друга одлична карактеристика на TouchJams е неговата приспособлива функција за автоматски диџеј. Со овозможена оваа функција, TouchJams автоматски ќе избира и репродуцира песни врз основа на критериуми како жанр или изведувач. Ова значи дека дури и ако сте зафатени да правите нешто друго додека користите TouchJams (како да организирате забава), тој ќе продолжи да свири одлични мелодии без никаков придонес од вас.

Покрај овие карактеристики, постојат многу други причини зошто корисниците сакаат да користат Touchjames:

- Лесен за користење интерфејс: Дури и ако технологијата навистина не е „ваша работа“, навигацијата низ овој софтвер нема да биде тешко.

- Приспособливи поставки: можете да приспособите сè, од нивоата на јачина на звук и поставките на еквилајзерот до колку долго се репродуцира секоја песна.

- Повеќекратни скинови/теми: изберете од неколку различни скинови/теми, така што сè изгледа точно како што сакате ВИЕ.

- Поддршка на заедницата: Ако некогаш има проблем или прашање во врска со користењето на овој софтвер (или нешто поврзано), знајте дека секогаш има некој што сака/може/сака да помогне во нивните форуми во заедницата!

Севкупно, без разлика дали се користи дома или на настани/забави/собири/итн., имањето пристап до толку обемна библиотека (и способноста да се контролира секој аспект) го прави поседувањето/користењето на овој софтвер вреди да се размисли!

Целосни спецификации
Издавач 216 Technology
Страница на издавачи http://www.TouchJams.com
Датум на издавање 2018-05-08
Датум на додавање 2018-05-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 3.5.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 538

Comments: