YSP Dermatology Image Database AIR

YSP Dermatology Image Database AIR 1.41

Windows / Yasusi Suzumura / 343 / Целосни спецификации
Опис

База на податоци за дерматолошки слики на YSP AIR: Вашиот врвен ресурс за дерматолошки слики

Дали сте пациент кој бара сигурни и точни дерматолошки слики? Или сте едукатор по дерматологија која бара ефективна алатка за да ги научи вашите студенти? Не гледајте подалеку од YSP Dermatology Image Database AIR.

Овој едукативен софтвер е дизајниран да им обезбеди на пациентите пристап до висококвалитетни дерматолошки слики. Со преку 20.000 слики кои покриваат различни кожни состојби, оваа база на податоци е непроценлив ресурс за секој што бара информации за здравјето на кожата.

Но, тоа не е сè - Базата на податоци за дерматологија на слики на YSP AIR, исто така, служи како моќна наставна алатка за едукаторите. Ако предавате дерматологија во други земји освен Јапонија, САД, ОК, Германија, Франција, Италија и Канада, оваа база на податоци може да се користи за да ги подобри вашите лекции и да им обезбеди на студентите визуелни помагала што ќе им помогнат подобро да ја разберат темата.

Значи, без разлика дали сте пациент или едукатор, YSP Dermatology Image Database AIR има нешто вредно да понуди. Ајде внимателно да погледнеме што го прави овој софтвер толку посебен.

Карактеристики:

- Над 20.000 висококвалитетни дерматолошки слики

- Покрива различни кожни состојби

- Лесен за користење интерфејс

- Може да се пребарува по клучен збор или состојба

- Достапно на повеќе јазици

Придобивки:

За пациенти:

Ако се занимавате со заболување на кожата и сакате повеќе информации за тоа или едноставно сакате да дознаете повеќе за здравјето на кожата воопшто, YSP Dermatology Image Database AIR е совршен извор. Со својата обемна колекција на слики кои покриваат сè, од акни до псоријаза, ќе можете да видите како точно изгледаат различните состојби и да добиете подобро разбирање за тоа како тие влијаат на телото.

За едукатори:

Како едукатор, знаете колку е важно да ги ангажирате вашите ученици и да го направите учењето забавно. Базата на податоци за дерматологија на слики на YSP AIR може да ви помогне да го направите токму тоа. Со својата огромна колекција на висококвалитетни слики, ќе можете да креирате привлечни презентации што ќе го привлече вниманието на вашите ученици и ќе им помогне поефикасно да ги задржат информациите.

Леснотија на користење:

Една од најдобрите работи во врска со YSP Dermatology Image Database AIR е колку е лесно да се користи. Интерфејсот е интуитивен, а наоѓањето специфични слики не може да биде поедноставно. Едноставно внесете клучни зборови поврзани со состојбата за која сте заинтересирани, а базата на податоци ќе врати релевантни резултати Веднаш. Можете исто така да прелистувате низ категории ако сакате. И бидејќи е достапен на повеќе јазици, овој софтвер е достапен за луѓето од целиот свет, без оглед на нивниот мајчин јазик.

Заклучок:

In conclusion,YSP Dermatology Image DatabaseAIRis an excellent resourcefor anyone lookingfor reliableand accurateinformationaboutskinhealth.Whether you'rea patientlookingfor answersaboutyour ownconditionoraneducatorseekingtoenhanceyourlessons,thissoftwarehas somethingvaluableto offer.Withitsvastcollectionofhigh-qualityimagescoveringavarietyofskinconditionsanditseasy-to-useinterface,YSPDermatologImageDatabaseAIRisa must-have toolforanyoneinterestedinlearningmoreaboutdermatology.So why wait?DownloadYSPDermatologImageDatabaseAIRtodayandstartexploringthefascinatingworldofskincare!

Целосни спецификации
Издавач Yasusi Suzumura
Страница на издавачи http://ysp.in.coocan.jp/index_eng.htm
Датум на издавање 2020-08-02
Датум на додавање 2018-05-10
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Здравје и фитнес софтвер
Верзија 1.41
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8/10
Барања Adobe AIR
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 343

Comments: