Alternate LDAP

Alternate LDAP 1.640

Windows / AlternateTools / 280 / Целосни спецификации
Опис

Алтернативен LDAP е моќен и лесен за користење интернет софтвер кој ви овозможува да пребарувате јавни LDAP сервери за е-пошта и телефонски броеви. Оваа мала апликација е дизајнирана да ви обезбеди едноставен LDAP клиент кој може да ви помогне брзо и лесно да ги најдете потребните информации.

Без разлика дали барате информации за контакт за бизнис или поединец, Alternate LDAP нуди неколку опции за да го изберете саканото поле за пребарување. Откако ќе ги внесете критериумите за пребарување, софтверот ќе ги скенира јавните LDAP сервери и ќе ги врати сите резултати што се совпаѓаат.

Една од клучните придобивки од користењето на алтернативен LDAP е неговата едноставност. Корисничкиот интерфејс е чист и интуитивен, што го прави лесен за користење дури и за почетници. Не ви треба посебно техничко знаење или обука за да започнете со овој софтвер.

Дополнително, алтернативниот LDAP нуди низа напредни функции кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите пребарувања според вашите специфични потреби. На пример, ако сакате да гледате резултати само од одредени домени или земји, можете соодветно да поставите филтри.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да прикажува детални полиња откако ќе го најде она што го бара. Ова значи дека не само што ќе прикажува е-пошта и телефонски броеви, туку и други релевантни детали како што се адреси или наслови на работни места.

Генерално, ако барате ефикасен начин за наоѓање информации за контакт на јавните директориуми, тогаш не гледајте подалеку од Алтернативен LDAP!

Целосни спецификации
Издавач AlternateTools
Страница на издавачи http://www.alternate-tools.com
Датум на издавање 2018-04-30
Датум на додавање 2018-05-10
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 1.640
Барања за ОС Windows 98/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 280

Comments: