CopyTrans Photo

CopyTrans Photo 4.205

Опис

CopyTrans Photo: Крајното решение за пренос на фотографии помеѓу компјутер и iPad

Дали сте уморни од мака да ги префрлите вашите фотографии од вашиот iPad на вашиот компјутер? Дали ви е фрустрирачко да управувате со вашите фото албуми на двата уреди? Ако е така, тогаш CopyTrans Photo е решението што го баравте.

CopyTrans Photo е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да пренесувате фотографии помеѓу вашиот компјутер и iPad. Со само еден клик, можете да направите резервна копија на целата колекција на фотографии и албуми на iPad на компјутерот. Можете исто така брзо да креирате нови албуми со фотографии на iPad и да ги пополните со слики од вашиот компјутер.

Една од најдобрите карактеристики на CopyTrans Photo е неговата способност да пренесува цели папки со фотографии и нивната содржина од компјутер на iPad. Ова значи дека можете лесно да ги преместувате сите ваши фотографии од еден уред на друг без да морате да поминувате низ секоја поединечна слика.

Друга одлична карактеристика на CopyTrans Photo е неговата способност да брише повеќе фотографии од Camera Roll одеднаш. Ако имате iPhone преполн со слики, оваа функција ќе ви помогне бидејќи ќе ви помогне да ослободите простор на вашиот уред.

Со CopyTrans Photo, управувањето со безброј фото-мемории никогаш не било полесно. Можете да ги чувате сите ваши фотографии добро организирани и секогаш при рака. Без разлика дали тоа е за лична или професионална употреба, овој софтвер го прави лесно преносот и управувањето со фотографиите.

Клучни карактеристики:

- Префрлете ги цели папки со фотографии и нивната содржина од компјутер на iPad

- Брзо креирајте нови фото албуми на iPad

- Направете резервна копија од целата колекција на фотографии и албуми на iPad

- Избришете повеќе фотографии од Camera Roll одеднаш

- Чувајте ги под контрола безброј фото-спомени

Како работи?

Користењето на CopyTrans Photo е неверојатно лесно. Еве како тоа функционира:

Чекор 1: Преземете и инсталирајте CopyTrans Photo на вашиот компјутер.

Чекор 2: Поврзете го вашиот iPhone или iPad преку USB-кабел.

Чекор 3: Изберете го саканиот албум или папка што ги содржи сликите што сакате да ги префрлите.

Чекор 4: Повлечете и спуштете ги избраните слики на саканата локација (компјутер или iOS уред).

Чекор 5: Готово! Вашите слики сега се префрлени!

Компатибилност:

CopyTrans Photo работи со сите верзии на Windows (Windows XP/Vista/7/8/10), како и со уредите со iOS што работат со iOS 7 или понова верзија (вклучувајќи го и iPhone X).

Заклучок:

Ако барате лесен начин за пренос на фотографии помеѓу компјутер и iOS уреди, тогаш не гледајте подалеку од CopyTrans Photo. Со својот едноставен интерфејс за влечење и спуштање, моќни функции како што се бришење на големо, опции за резервни копии итн., овој софтвер го прави преносот на големи количини на податоци брзо и безболно! Па зошто да чекаме? Преземете сега и започнете да ги организирате тие скапоцени спомени денес!

Целосни спецификации
Издавач CopyTrans
Страница на издавачи https://www.copytrans.net
Датум на издавање 2018-05-13
Датум на додавање 2018-05-13
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 4.205
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 162449

Comments: