Player for Media Gold

Player for Media Gold 1.0.15

Опис

Player for Media Gold е моќен видео софтвер кој поддржува над 200 од најпопуларните формати на медиумски датотеки, како и сите стандардни кодеци на Windows. Со овој софтвер, не само што можете да репродуцирате аудио и видео датотеки туку и да пребарувате медиумска содржина на SoundCloud и YouTube. Можете да креирате и уредувате сопствени листи за репродукција, да користите скробирање до Last.fm, да ја прилагодите фреквенцијата на еквилајзерот и многу повеќе за удобно репродукција на медиумски датотеки.

Една од клучните карактеристики на Player for Media Gold е неговата способност да поддржува широк опсег на формати на медиумски датотеки. Ова значи дека можете да репродуцирате речиси секаков вид аудио или видео датотека без да се грижите за проблеми со компатибилноста. Без разлика дали имате MP3-датотека или видео со висока дефиниција во формат MKV, овој софтвер ќе може лесно да се справи со нив.

Друга одлична карактеристика на Player for Media Gold е неговата способност да пребарува медиумска содржина на SoundCloud и YouTube. Ова значи дека можете лесно да најдете нова музика или видеа без да треба да ја напуштите апликацијата. Едноставно внесете ги вашите термини за пребарување во вградената лента за пребарување, а Player for Media Gold ќе го стори останатото.

Покрај репродукцијата на аудио и видео датотеки, Player for Media Gold исто така ви овозможува да креирате и уредувате сопствени листи за репродукција. Ова значи дека можете да ја организирате вашата музика или видеа на кој било начин што сакате. Можете да додавате нови песни или да ги отстраните старите со само неколку кликања.

Ако сте некој кој сака да следи што слушаат, тогаш чкртањето е уште една одлична функција понудена од Player for Media Gold. Scrobbling ви овозможува да испраќате информации за тоа кои песни ги слушате на Last.fm за да може да препорача нова музика врз основа на вашите навики за слушање.

Конечно, ако сте некој кој сака фино прилагодување на своите аудио поставки, тогаш Player for Media Gold има сè покриено со поставките за еквилајзер кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат нивоата на фреквенција според нивните преференции.

Генерално, ако барате моќно, но лесно за користење видео софтверско решение, тогаш не гледајте подалеку од Player For Media Gold! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи поддршка на над 200 различни типови формати на медиумски датотеки; можности за пребарување во SoundCloud и YouTube; Опции за креирање/уредување плејлисти; функционалност за гребење; прилагодливи поставки за еквилајзер - има по нешто овде секој!

Целосни спецификации
Издавач NeonBand Store
Страница на издавачи https://www.neonband.store/?utm_source=cnet
Датум на издавање 2017-04-19
Датум на додавање 2017-04-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0.15
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11

Comments: