Softros LAN Messenger

Softros LAN Messenger 10.1.7

Windows / Softros Systems / 252465 / Целосни спецификации
Опис

Softros LAN Messenger: Сигурна и ефикасна комуникација за вашата корпоративна мрежа

Во денешното брзо деловно опкружување, комуникацијата е клучна. Без разлика дали работите во мал тим или голема корпорација, од суштинско значење е да можете брзо и безбедно да разменувате пораки и датотеки со вашите колеги. Тоа е местото каде што доаѓа Softros LAN Messenger.

Softros LAN Messenger е програма за инстант пораки без сервер, дизајнирана специјално за употреба во корпоративни мрежи. Им овозможува на корисниците да испраќаат пораки и датотеки едни на други без потреба од интернет конекција, што го прави идеален за бизниси кои сакаат да ги задржат своите комуникации безбедни и приватни.

Со Softros LAN Messenger, можете да креирате соби за разговор со повеќе корисници слични на разговор, како и класична размена на една порака со можности за офлајн пораки. Ова значи дека дури и ако некој не е онлајн во моментот кога ќе му испратите порака, ќе ја добие веднаш штом повторно ќе се најави.

Една од клучните карактеристики на Softros LAN Messenger е неговата безбедност. Секоја порака што минува низ вашата мрежа е шифрирана со помош на алгоритмот AES, осигурувајќи дека вашите разговори остануваат приватни и безбедни. Ова исто така помага да се спречат надворешни напади од хакери или IM црви.

Друга придобивка од користењето на Softros LAN Messenger е неговата способност да ги зачува сите ваши пораки или локално на вашиот компјутер или на централизиран сервер за датотеки. Ова значи дека никогаш повеќе нема да изгубите важни информации или разговори.

Групните емитувани пораки се уште една корисна карактеристика на Softros LAN Messenger. Тие ви дозволуваат брзо и лесно да ги известите сите корисници или одредени кориснички групи за некој настан.

Softros LAN Messenger поддржува и Microsoft/Citrix Terminal Services (вклучувајќи ги технологиите за виртуелизација на апликации RemoteApp и XenApp), како и интеграција на Microsoft Active Directory. Ова го олеснува управувањето со корисничките сметки на повеќе уреди додека ги одржува безбедносните протоколи низ вашата мрежа.

Функционалноста за споделување на работната површина им овозможува на корисниците да бараат помош од далечина користејќи го и Softros LAN Messenger! Ако некому му е потребна помош при конфигурирање на поставките на Windows или инсталирање апликација, тој може безбедно да се поврзе со својот колега од другата страна, кој ќе може да му помогне од далечина без никаква мака!

Севкупно, Softros LAN messenger им овозможува на бизнисите ефикасен начин на комуникација во рамките на нивната корпоративна мрежа, притоа чувајќи сè безбедно од надворешни закани како хакери или IM црви!

Не заборавајте - користете го кодот за купон CNET5 при наплатата кога го купувате овој софтвер од нашата веб-страница денес за да добиете 5% попуст!

Целосни спецификации
Издавач Softros Systems
Страница на издавачи https://www.softros.com
Датум на издавање 2022-08-04
Датум на додавање 2022-08-04
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 10.1.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 252465

Comments: