SSuite Office Blade Runner

SSuite Office Blade Runner 3.1

Windows / SSuite Office Software / 9133 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Office Blade Runner: The Ultimate Business Software Solution

Дали сте уморни од користење на гломазен и бавен канцелариски софтвер кој зазема премногу простор на вашиот компјутер? Дали ви треба сигурен и ефикасен канцелариски пакет што може да работи од кој било пренослив мемориски уред? Не гледајте подалеку од SSuite Office Blade Runner.

SSuite Office Portable е канцелариски пакет базиран на SSuite Advanced Office за најдобра хардверска компатибилност и перформанси на системот. Тој е дизајниран да биде лесен, брз и лесен за употреба. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, тој е совршено решение за бизниси од сите големини.

Една од клучните придобивки на SSuite Office Portable е неговата преносливост. Можете да го стартувате од кој било пренослив мемориски уред, како што е драјв за палец, мемориски стик, флеш драјв, па дури и од microSD картичката на вашиот мобилен телефон. Ова значи дека можете да ја носите канцеларијата со себе каде и да одите без да мора да инсталирате ништо на вашиот компјутер.

Но, не дозволувајте неговата мала големина да ве измами - SSuite Office Portable е одличен кога станува збор за функциите. Некои комунални услуги се позајмени од канцеларискиот пакет Fifth Element за да им овозможат на корисниците уште поголема функционалност. Од обработка на текст до управување со табеларни пресметки, овој софтвер има сè што ви треба за ефикасно да ја завршите работата.

Едно нешто што го издвојува SSuite Office Portable од другите деловни софтверски решенија е неговиот фокус на хардверска компатибилност и перформанси на системот. Тој е оптимизиран за употреба на широк опсег на уреди, така што работи непречено, без да предизвика никакво задоцнување или забавување.

Пред да го користите канцеларискиот пакет, важно е прво да ја прочитате датотеката ReadMe.txt бидејќи содржи важни информации за тоа како да започнете со софтверот.

Карактеристики:

- Работи од кој било пренослив мемориски уред

- Лесен и брз

- Интуитивен интерфејс

- Моќни карактеристики позајмени од канцеларискиот пакет Fifth Element

- Оптимизиран за хардверска компатибилност и перформанси на системот

Обработка на текст:

Процесорот на текст во SSuite Office Blade Runner им ги обезбедува на корисниците сите основни алатки што им се потребни за брзо и лесно креирање документи со професионален изглед. Со поддршка за повеќе фонтови, стилови, бои, табели, слики итн., оваа алатка го прави создавањето документи едноставно, но ефективно.

Управување со табеларни пресметки:

Алатката за управување со табеларни пресметки во SSuite Office Blade Runner им овозможува на корисниците лесно да креираат сложени табели благодарение на неговиот напреден уредувач на формули кој поддржува над 100 функции, вклучувајќи финансиски пресметки како NPV (нето сегашна вредност) и IRR (внатрешна стапка на поврат).

Креатор на презентација:

Со поддршка за мултимедијални елементи како слики и видеа заедно со анимации и транзиции помеѓу слајдови; создавањето презентации никогаш не било полесно од порано! Корисниците исто така можат да додаваат белешки/коментари во секој слајд што им помага да ги следат нивните мисли додека ефикасно ги презентираат своите идеи!

Управување со бази на податоци:

Алатката за управување со базата на податоци во SSuite Office Blade Runner им овозможува на корисниците лесно да креираат бази на податоци со увоз на податоци директно во табели или со рачно внесување податоци во полињата самите! Корисниците исто така можат да извезуваат податоци како CSV-датотеки ако е потребно подоцна!

Заклучок:

Како заклучок, веруваме дека нашиот производ нуди одлично решение за бизнисите кои бараат ефикасно, но лесно деловно софтверско решение кое работи непречено на повеќе уреди без да предизвикува задоцнување или забавување! Се надеваме дека нашиот производ ќе ви помогне да ви го олесни работниот живот со обезбедување на сите потребни алатки потребни на едно место!

Преглед

Користењето на повеќе компјутери не значи дека не можете секогаш да имате целосен додаток на корисни програми со вас. SSuite Office Portable Edition пакува изненадувачки број на апликации и за бизнис и за задоволство во пакет со разумна големина. Ги нема сите ѕвона и свирки на програмите со целосни функции, но за пренослив пакет, тоа е прилично импресивно.

Јадрото на SSuite Office Portable Edition го сочинува неговиот процесор на текст, програма за табеларни пресметки и клиент за е-пошта. Немавме проблеми со првите две; тие не се најубавите или најсеопфатните програми што сме ги виделе, но нудат пристојна низа основни карактеристики. Немавме толку среќа со клиентот за е-пошта; се обидовме да го конфигурираме, но никогаш не успеавме да го натераме да се поврзе со нашата сметка. Сепак, тоа е далеку од сè што може да понуди оваа програма. Исто така, ќе стартува Firefox, Windows Explorer и различни системски комунални услуги. Има адресар, уредувач на фотографии, основен креатор на PDF, клиент за разговор, печатач за пликови и многу повеќе. Ако сето ова изгледа како поголема продуктивност отколку што можете да поднесете, тоа вклучува и тетрис. Секоја апликација доаѓа со сопствена кратка вградена датотека за помош. Не сме сигурни дека некогаш сме сретнале пренослива програма што прави толку многу. Неговиот интерфејс е малку застарен и несофистициран, но на крајот SSuite Office Portable Edition е лесен за користење и исклучително разновиден. Вреди да се држите при рака ако често користите машини кои немаат инсталирано вакви програми.

SSuite Office Portable Edition доаѓа како ZIP-датотека. Достапно е по екстракција без потреба од инсталација.

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2018-05-24
Датум на додавање 2018-05-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 3.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9133

Comments: