SSuite WordGraph Portable

SSuite WordGraph Portable 14.8.8.8

Windows / SSuite Office Software / 92 / Целосни спецификации
Опис

SSuite WordGraph Portable: The Ultimate Business Software Solution

Дали сте уморни од користење на Microsoft Word или OpenOffice's Writer? Дали сакате бесплатна и моќна алтернатива што не бара. NET или Java да се инсталира? Не гледајте подалеку од SSuite WordGraph Portable.

Оваа комплетна и пренослива апликација за обработка на текст е дизајнирана да ви ги даде најдобрите алатки за форматирање документи, помагајќи ви да ги организирате и пишувате вашите документи поефикасно и многу побрзо. Со своите нови и повеќе шарени интерфејси кои се длабоки не повеќе од три нивоа, SSuite WordGraph е сè што би очекувале од пренослива апликација за обработка на текст.

Без разлика дали треба да напишете брзо писмо или да изработите цела книга со вградени илустрации, табели со содржини, индекси и библиографии, SSuite WordGraph ви го врати грбот. Можете да креирате едноставни или високо структурирани документи вклучувајќи графики, табели, графикони и да вметнете табели создадени со Accel.

Голем број достапни функции ви даваат одлична контрола врз форматирањето на текст, страници, делови од документи, како и на цели документи. Можете исто така да ги зачувате вашите документи во различни индустриски стандардни формати како што се docx., doc., rtf., txt., pdf., jpg., bmp., png., gif. Дополнително, поддржан е и нашиот сопствен формат на презентација ssp.

Креирајте PDF-датотеки без дополнителен софтвер! Користете ги вградените PDF способности на WordGraph за лесно да ја споделите вашата работа со секого. Adobe Acrobat НЕ е потребен за креирање на овие практични датотеки. Сега е лесно да ги претворите вашите Word документи во PDF-датотеки!

Но, тоа не е се! SSuite WordGraph е полн со корисни функции кои помагаат при пишување сериски букви за печатење пликови или дури и наоѓање правописни грешки на неколку различни јазици (вклучени се седум речници - американски англиски, британски англиски, холандски, француски, германски, италијански и шпански).

Со своите брзи перформанси, доверливост и пријатен интерфејс, SsuiteWordgraphPortable е едноставно се што ви треба за да управувате со вашата секојдневна кореспонденција.

Па зошто да чекаме? Преземете го SSuiteWordgraphPortabletoday и почнете да уживате во најдобрите алатки за форматирање документи достапни на пазарот!

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2018-05-27
Датум на додавање 2018-05-27
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за обработка на текст
Верзија 14.8.8.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 92

Comments: