Coolmuster iPhone SMS+Contacts Recovery

Coolmuster iPhone SMS+Contacts Recovery 1.0.66

Windows / Coolmuster Studio / 142 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster iPhone SMS+Contacts Recovery е моќен софтвер кој припаѓа на категоријата iTunes и iPod Software. Тој е дизајниран да им помогне на корисниците да ги повратат изгубените или избришаните контакти и текстуални пораки од нивните iPhone телефони без потреба од резервна копија на iTunes. Со оваа програма, можете лесно да ги вратите изгубените податоци во различни ситуации на загуба на податоци, вклучително и случајно бришење, ново ажурирање iOS или неуспех на џеилбрејк на вашиот iPhone, ресетирање на вашиот iPhone на фабрички поставки, црн/бел екран, iPhone се оштетил, паднал и не е достапен како и упади на вируси и малициозен софтвер.

Овој софтвер има неколку клучни карактеристики што го прават да се издвојува од другите слични програми на пазарот. Прво, ви овозможува да ги вратите изгубените контакти и текстуални пораки директно од вашиот iPhone без резервна копија на iTunes. Ова значи дека дури и ако не сте направиле резервна копија на вашите податоци на iTunes пред да ги изгубите, сепак можете да ги вратите со помош на оваа програма.

Второ, Coolmuster iPhone SMS+Contacts Recovery е способен да враќа не само телефонски броеви и текстуални пораки, туку и име на контакт, адреса, прилози за е-пошта на компанијата, меѓу другото. Ова го прави сеопфатно решение за враќање на сите видови информации за контакт.

Трето, програмата ви овозможува да прегледате што сте изгубиле пред закрепнувањето. Можете да ги прегледате скенираните контакти детално еден по еден и да ги проверувате телефонските броеви, адресите на е-пошта, насловите на работните места, имињата на компаниите итн., а потоа да ги вратите како HTML-датотеки. Исто така, ви е дозволено јасно да читате разговори со текстуални пораки, вклучувајќи iMessages и прилози за SMS, зачувајте ги како HTML-датотеки на вашиот компјутер.

Четврто Coolmuster iPhone SMS+Contacts Recovery е целосно без ризик само за читање, со што сите обновени податоци се оригинални, без бришење или модификација на оштетување, што гарантира дека нема потреба од техничка вештина додека го користите овој софтвер никогаш повторно да не се грижите за истекување на податоци! Дополнително, овој софтвер е компатибилен со сите модели на iPhone достапни на пазарот, како што се 6 Plus 6 5S 5C 5 4S 4 и дури и постари модели како 3GS!

Севкупното Coolmuster iPhone SMS+Contacts Recovery нуди сигурно решение за секој кој случајно избришал важни контакти или текстуални пораки од нивните iPhone-и или доживеал кој било друг вид на ситуација на загуба на податоци споменат погоре! Со својот кориснички интерфејс, лесен за користење, карактеристики сеопфатни можности за обновување компатибилност со сите модели на iPhone достапни на пазарот, нема причина зошто некој да се двоуми кога размислува да го купи овој производ!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2018-06-11
Датум на додавање 2018-06-11
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 1.0.66
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 142

Comments: