Coolmuster iPad iPhone iPod to Computer Transfer

Coolmuster iPad iPhone iPod to Computer Transfer 2.2.55

Windows / Coolmuster Studio / 2947 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster iPad iPhone iPod to Computer Transfer е моќен софтвер кој ви овозможува да ги префрлите вашите омилени песни, видеа, плејлисти, фотографии, аудио книги, е-книги и ТВ емисии од вашите уреди на Apple како што се iPhone, iPad или iPod touch/nano/shuffle на вашиот Компјутер со само еден клик. Овој софтвер е дизајниран за оние кои сакаат да направат резервна копија на своите скапоцени спомени на нивниот компјутер и да избегнат губење на податоци случајно.

Со Coolmuster iPad iPhone iPod на пренос на компјутер, можете лесно да извезувате што било од вашите iOS уреди на компјутер без никакви проблеми. Овој софтвер е целосно компатибилен со сите генерации на iOS уреди, вклучувајќи ги најновите iPhone 5, iPad mini и iPad со Retina дисплеј. Можете да префрлате датотеки од кој било од овие уреди без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговиот режим на преглед на сликички кој ги прикажува сите датотеки со мини слика за да можете лесно да го најдете целниот документ меѓу другите датотеки. Дополнително, има режим на преглед на листа кој ги прикажува датотеките во главниот интерфејс со детали како што се големината на датотеката, информациите за името на авторот и времето.

Coolmuster iPad iPhone iPod за пренос на компјутер нуди два различни начини за да ја пронајдете целната датотека во најкус можен рок. Можете или да го користите режимот за преглед на сликички или режимот за преглед на листа во зависност од тоа што најдобро функционира за вас.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да извезува што било на вашиот уред(и) iOS со само еден клик. Откако ќе ги извезете вашите датотеки од вашиот уред(и) на вашиот компјутер користејќи Coolmuster iPad iPhone iPod на пренос на компјутер; можете да ги преименувате според начинот на кој се зачувани на вашиот компјутер или да ги прикачите/споделите со пријателите без никакво ограничување.

Во заклучок; ако барате лесен за користење софтвер за iTunes и iPod кој ќе ви помогне да направите резервна копија на сите оние скапоцени спомени зачувани во различни уреди на Apple како што се iPhone/iPad/iPods, тогаш не гледајте подалеку од неверојатниот производ на Coolmuster - Coolmuster iPad iPhone iPod To Computer Трансфер!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2018-06-11
Датум на додавање 2018-06-11
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.2.55
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2947

Comments: