Coolmuster Data Recovery for iPhone iPad iPod

Coolmuster Data Recovery for iPhone iPad iPod 2.1.44

Windows / Coolmuster Studio / 364 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster Data Recovery за iPhone iPad iPod е моќна софтверска алатка која може да ви помогне да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашите iOS уреди. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки, сте доживеале неуспешна надградба или сте морале да го вратите уредот на фабрички поставки, овој софтвер може да ви помогне да ги вратите потребните податоци.

Со Coolmuster Data Recovery за iPhone iPad iPod, можете да вратите 9 типа податоци директно од вашиот iPad, iPhone и iPod. Ова вклучува историја на повици, контакти, пораки, белешки, обележувачи и историја на сафари, настани и потсетници од календарот, гласовни белешки и фотографии. Без разлика каков тип на податоци сте ги изгубиле или како се изгубени на прво место - овој софтвер ве опфати.

Една од најдобрите работи за Coolmuster Data Recovery за iPhone iPad iPod е тоа што нема потреба да го поврзувате вашиот iOS уред со вашиот компјутер. Наместо директно да го скенира вашиот уред (што може да одземе многу време), оваа алатка автоматски ќе ги скенира вашите резервни датотеки на iTunes и ќе ги врати изгубените датотеки за iPhone/iPad/iPod на Windows.

Ова значи дека дури и ако не сте направиле резервна копија на датотеките пред да ги изгубите на вашиот iOS уред - сета надеж не е изгубена! Сè додека има резервна датотека на iTunes достапна на вашиот компјутер (што се случува секогаш кога ќе се синхронизирате со iTunes), Coolmuster Data Recovery за iPhone iPad iPod може лесно да ги пронајде сите податоци што недостасуваат.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата вградена функција за преглед. Ова им овозможува на корисниците да ги прегледуваат датотеките пред обновувањето за да можат да ги изберат само оние што сакаат да се обноват. Ова заштедува време со избегнување на непотребно враќање на несаканите датотеки.

Coolmuster Data Recovery за iPhone iPad iPod, исто така, им овозможува на корисниците сигурен начин да ги најдат своите изгубени или избришани податоци на системот Windows без никаков ризик. Работи во секоја мрежна ситуација - и онлајн и офлајн - што го прави идеално решение за секој на кој му треба брзо и безбедно враќање на важните информации.

Во краток преглед:

- Вратете 9 типови податоци директно од iPad/iPhone/iPod

- Нема потреба од поврзување уреди; автоматски ги скенира резервните датотеки на iTunes

- Функцијата за преглед овозможува избор на одредени датотеки

- Работи во секоја мрежна ситуација; и онлајн/офлајн

- Безбедно решение без ризик

Севкупно, Coolmuster Data Recovery за iPhone iPad iPod е суштинска алатка ако сакате брзо и безбедно да ги вратите важните информации од iOS уред. Со неговиот лесен за користење интерфејс и моќните карактеристики, дефинитивно вреди да се размисли дали некогаш се соочил со такви ситуации кога некој губи вредни информации складирани во нивните уреди на Apple како што се iPhone, iPad и сл.

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2018-06-11
Датум на додавање 2018-06-11
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 2.1.44
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 364

Comments: