Acoustic

Acoustic 1.0

Опис

Acoustic - врвен аудио безбедносен систем

Дали барате сигурен аудиосистем за безбедност што може да ги заштити вашите вредни предмети? Не гледајте подалеку од Acoustic, врвниот систем за бучава за сигнализација кој може да ви обезбеди целосен мир на умот.

Acoustic е моќен безбедносен софтвер кој е дизајниран да детектира секое ниво на поставено звучен сигнал на контролираните објекти. Тоа е идеално решение за оние кои сакаат да се осигураат дека нивните соби се под сигурна заштита. Со Acoustic, можете да бидете сигурни дека вашите вредни средства се безбедни и сигурни.

Програмата вклучува до 4 макроа со независни поставки. Овие макроа можат да работат со Bat-датотеки, што значи дека можат да автоматизираат какви било дејства на вашиот компјутер. Оваа функција им олеснува на корисниците да ја приспособат програмата според нивните специфични потреби и барања.

Една од најдобрите работи за Acoustic е неговата разновидност. Тоа не е само систем за сигнална бучава; обезбедува многу повеќе од тоа. Програмата постојано се развива и усовршува, а по ваша желба може да стане систем за самостојно учење кој се прилагодува на променливите околности.

Со Acoustic, добивате целосна контрола над вашиот аудио безбедносен систем. Може да поставите различни нивоа на чувствителност за секое макро така што тие да се активираат само кога е потребно. Ова обезбедува максимална ефикасност при минимизирање на лажните аларми.

Корисничкиот интерфејс на Acoustic е интуитивен и лесен за користење, што го прави достапен дури и за оние кои имаат мало или никакво искуство во користење на безбедносни софтверски програми. Програмата доаѓа со детална документација и поддршка од нашиот тим на експерти кои секогаш се подготвени да ви помогнат во случај на какви било прашања или прашања.

Покрај напредните функции, Acoustic нуди и одлични перформанси и доверливост. Работи непречено на сите оперативни системи Виндоус без да предизвика никакво задоцнување или забавување на другите апликации кои работат истовремено на вашиот компјутер.

Генерално, ако барате ефективен аудио безбедносен систем кој обезбедува сигурна заштита од потенцијални закани, тогаш не гледајте подалеку од Acoustic! Со своите напредни функции и интерфејс за лесно користење во комбинација со одлични перформанси и доверливост го прават овој софтвер една од најдобрите опции достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач GKC ElectroSoft
Страница на издавачи http://www.gkclab.com/
Датум на издавање 2018-06-17
Датум на додавање 2018-06-17
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Корпоративен софтвер за безбедност
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: