Portcase Media Player

Portcase Media Player 0.3.24.168

Опис

Portcase Media Player: Врвен софтвер за видео за сите ваши потреби

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни медиа плеери за да ги репродуцирате вашите омилени видеа и аудио датотеки? Дали се борите да ги пронајдете вистинските преводи или аудио записи за вашите филмови? Не гледајте подалеку од Portcase Media Player, врвниот видео софтвер кој може да ги репродуцира практично сите формати на видео и аудио датотеки.

Со Portcase Media Player, можете да уживате во беспрекорно искуство со репродукција без никакви проблеми со компатибилноста. Без разлика дали е MP4, AVI, MKV, WMV или кој било друг формат, овој софтвер ве опфати. Можете дури и да користите torrent-датотеки како стандардни медиумски датотеки и да ги репродуцирате веднаш додека преземате.

Една од истакнатите карактеристики на Portcase Media Player е неговата вградена поддршка за преводи. Нема повеќе да барате преводи на интернет или да се борите со проблеми со синхронизацијата – овој софтвер автоматски ги открива и прикажува преводите на вашиот претпочитан јазик. Можете исто така да го присилите автоматскиот избор на аудио песна и преводи за да се осигурате дека секогаш го добивате најдоброто можно доживување при гледањето.

Друга одлична карактеристика е забрзувањето на хардверот (GPU) што ви овозможува непречено да репродуцирате HD видеа без никакво задоцнување или баферирање. Ова значи дека дури и ако вашиот компјутер нема графичка картичка од висока класа, сепак можете да уживате во висококвалитетна репродукција на видео.

Но, она што го издвојува Portcase Media Player од другите медиа плеери е неговата способност да им дозволи на корисниците да ја префрлаат репродукцијата на која било позиција без да чекаат напредок во преземањето. Ова значи дека ако гледате торент-датотека и сакате да прескокнете напред на одредена сцена, нема потреба да чекате додека не се преземе целосно - едноставно променете ја позицијата за репродукција и почнете да гледате веднаш.

Зборувајќи за торенти, Portcase Media Player им овозможува на корисниците да уживаат во непречено искуство со користење на torrent со моментално пуштање торенти додека преземаат. Ова значи дека наместо да чекаат со часови за преземање датотека пред да можат да ја гледаат, корисниците можат да започнат со стриминг веднаш по започнувањето на процесот на преземање.

Но, Portcase Media Player не е само за репродукција на локални датотеки или торенти - тој исто така им овозможува на корисниците лесно да ги гледаат нивните омилени IPTV канали. Плејлистите M3U и M3U8 се поддржани за корисниците лесно да ги додадат своите претпочитани канали од различни извори во една споена плејлиста во XMLTV формат. Корисниците можат дури и да ги филтрираат каналите по омилени или црни листи за лесна навигација.

Како заклучок, ако барате се-во-едно видео софтверско решение кое го поддржува практично секој формат на датотека таму, истовремено обезбедувајќи беспрекорни искуства за репродукција со вградена поддршка за преводи и способности за забрзување на хардверот, тогаш не гледајте подалеку од Portcase Media Player!

Целосни спецификации
Издавач Portcase OU
Страница на издавачи https://www.portcase.com/
Датум на издавање 2018-06-18
Датум на додавање 2018-06-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 0.3.24.168
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments: