Visual Watermark for Video

Visual Watermark for Video 1.1

Опис

Визуелен воден жиг за видео: Софтвер за водени жици за видео во серија

Дали барате лесен и лесен начин за воден означување на вашите видеа? Не гледајте подалеку од Visual Watermark за видео. Овој софтвер за сериски видео водени жигови е дизајниран имајќи го предвид просечниот корисник, што го прави едноставен и едноставен за користење.

Со Visual Watermark for Video, можете лесно да означите неколку видеа одеднаш. Ова ви заштедува време и напор, овозможувајќи ви да се фокусирате на други важни задачи. Плус, софтверот користи хардверско кодирање за да додава водени жигови побрзо од кога било досега.

Но, тоа не е сè - Visual Watermark for Video исто така ви дава можност да дизајнирате свој воден печат користејќи еден од 260 фонтови и 60 логоа или да поставите сопствен дизајн. И со визуелен дизајнер со влечење и спуштање, создавањето уникатен воден печат никогаш не било полесно.

Па, зошто треба да изберете Visual Watermark for Video наместо други опции за софтвер за воден жиг на видео? Еве само неколку причини:

Сериската обработка е лесна

Визуелниот воден печат за видео го олеснува додавањето водени жигови на повеќе видеа одеднаш. Едноставно изберете ги видеата што сакате да ги обработите и оставете го софтверот да го направи останатото.

Побрзо кодирање

Благодарение на поддршката за хардверско кодирање, додавањето водени жигови е побрзо од кога било досега со Visual Watermark for Video. Ќе можете да завршите повеќе за помалку време без да го жртвувате квалитетот.

Прилагодливи дизајни

Со повеќе од 260 фонтови и 60 логоа на располагање или со поставување на сопствен дизајн, нема ограничување за тоа колку креативни можете да бидете со вашите водни жигови. Плус, визуелниот дизајнер со влечење и спуштање го олеснува тоа дури и ако дизајнот не ви одговара.

Лесен за употреба интерфејс

Разбираме дека не секој е технолошки такт или дека сака да поминува часови за учење како функционира новиот софтвер. Затоа дизајниравме Visual Watermark for Video со интуитивен интерфејс што секој може да го користи без претходно да има потреба од искуство.

Прифатлива цена

Ние веруваме дека секој треба да има пристап до висококвалитетни алатки за водени жигови за видео без да го наруши својот буџет. Затоа нудиме конкурентни ценовни опции за секој да може да си го дозволи нашиот софтвер.

Како заклучок, ако барате лесно за користење сериско решение за водени жигови на видео кое нема да ги уништи парите, но сепак нуди многу опции за прилагодување, тогаш не гледајте подалеку од Visual Watermark For Videos!

Целосни спецификации
Издавач INDevel
Страница на издавачи http://www.visualwatermark.com/
Датум на издавање 2018-06-18
Датум на додавање 2018-06-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања NVidia GPU for hardware video encoding.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 260

Comments: