PDF Merge for .NET

PDF Merge for .NET 7.1

Windows / Winnovative Software Solutions / 1693 / Целосни спецификации
Опис

Winnovative PDF Merge за. NET е моќна софтверска алатка која им овозможува на програмерите да спојат PDF документи и слики во еден PDF документ. Оваа библиотека може да се користи од која било. NET апликација, вклучувајќи Windows Forms, ASP.NET веб-страници или алатки за командна линија.

Со лесна интеграција и без потреба од инсталација или поставување на серверот, Winnovative PDF Merge за. NET се испорачува како единствена силна именувана. NET склоп што може да се инсталира во GAC. Исто така, може да се распореди на серверот со едноставно копирање (поддршка за распоредување на xcopy), што го прави неверојатно прифатлива опција за програмерите.

Оваа разновидна софтверска алатка може да се користи од апликациите ASP.NET, Windows Forms, WPF, Web Service или Console. Истото склопување може да се користи и на 32-битни и 64-битни Windows сервери. Дополнително, достапни се примероци од командната линија и Windows Forms со целосен изворен код C# кои ќе ви помогнат брзо да започнете.

Една од клучните карактеристики на Winnovative PDF Merge за. NET е неговата способност да спојува PDF документи од датотеки и стримови. Можете исто така да го одредите опсегот на страници што треба да се спојат од секој документ и да го зачувате споениот документ во меморија или во датотека.

Друга корисна карактеристика е можноста за спојување на PDF обележувачи. Ова значи дека можете да комбинирате повеќе документи додека ги зачувувате нивните поединечни обележувачи – што им олеснува на корисниците да се движат низ големи документи.

Winnovative PDF Merge за. NET исто така ви овозможува да поставите ниво на компресија на добиениот PDF документ, како и да поставите информации за споените документи како што се наслов, автор и датум на создавање. Имате дури и опција да го заштитите вашиот споен документ со лозинка или да поставите специфични права како што се дозволите за печатење/копирање/склопување.

Генерално, Winnovative PDF Merge за. NET нуди импресивна низа функции што ја прават суштинска алатка за секој развивач кој работи со повеќе pdf-датотеки на кои му требаат комбинирани во еден беспрекорен формат на датотека без да изгуби важни информации на патот!

Целосни спецификации
Издавач Winnovative Software Solutions
Страница на издавачи http://www.winnovative-software.com
Датум на издавање 2018-07-02
Датум на додавање 2018-07-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија .NET
Верзија 7.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1693

Comments: