Music Files Batch

Music Files Batch 8.02

Windows / MBForge Software / 7392 / Целосни спецификации
Опис

Music Files Batch е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува да креирате и одржувате музичка база во папки, кои лесно може да се ажурираат со нови музички датотеки, вклучувајќи ги и старите. Со овој софтвер, можете прецизно да ги поправите имињата на датотеките и ознаките ID3 со методи за пребарување и предлагање. Процесот на поправка наоѓа песни без изведувач, со погрешна синтакса, различни имиња во ID3 и име на датотека, чудни броеви во името на датотеката итн., нудејќи предлози и решенија обично само со еден клик.

Една од најкорисните карактеристики на Music Files Batch е неговата способност да наоѓа и брише дупликати на единствен начин. Оваа функција ви помага да ги исчистите вашите музички папки од други датотеки што можеби зафаќаат непотребен простор на вашиот компјутер. Дополнително, постои можност да се поништи секоја промена направена од софтверот, дури и да се обноват датотеките од корпата за отпадоци.

Друга одлична карактеристика на Music Files Batch е неговата способност да става имиња на песни на датотеки откопани од аудио ЦД-а кои немаат поддршка на Интернет. Ова ви овозможува лесно да ја организирате вашата музичка колекција без да мора рачно да внесувате наслови на песни за секоја датотека.

Софтверот исто така ви овозможува да креирате списоци на уметници, да ги споредувате и да ги споите истите уметници со различни пријавени имиња. Исто така, автоматски ги менува ID3 ознаките на изведувачот и насловот при преименување на датотеките за да бидат секогаш точни.

Конечно, Music Files Batch ви го олеснува создавањето плејлисти Winamp брзо и лесно. Со сите овие карактеристики комбинирани во еден моќен пакет, Music Files Batch е суштинска алатка за секој кој сака целосна контрола врз својата музичка колекција.

Клучни карактеристики:

1) Создадете и одржувајте музичка база во папки

2) Прецизно поправете ги имињата на датотеките и ознаките ID3

3) Најдете и избришете дупликати

4) Исчистете ги музичките папки од други датотеки

5) Вратете ја секоја промена направена од софтверот

6) Ставете го името на песната откорнато од аудио ЦД

7) Направете листа на уметник и споредете ги

8) Автоматско менување на ознаките на изведувачот и насловот ID3 при преименување на датотеката

9) Лесно и брзо креирајте плејлиста Winamp

Во заклучок,

Music Files Batch нуди импресивен опсег на функции дизајнирани специјално за ефикасно управување со MP3 или кој било друг вид формат на аудио датотека. Без разлика дали барате прецизна контрола врз имињата на датотеките или сакате помош за брзо организирање на целата своја библиотека - оваа програма има сè покриено! Значи, ако сериозно сакате да ги организирате вашите дигитални медиуми, тогаш пробајте го Music Files Batch денес!

Целосни спецификации
Издавач MBForge Software
Страница на издавачи http://musicfilesbatch.byethost16.com
Датум на издавање 2018-07-09
Датум на додавање 2018-07-08
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 8.02
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 7392

Comments: