Cok Free iTunes Backup Extractor

Cok Free iTunes Backup Extractor 2.7

Windows / Cok Free Software / 2129 / Целосни спецификации
Опис

Cok Free iTunes Extractor за резервни копии: врвното решение за екстракција на резервни копии на iPhone и iPad

Дали сте уморни од тоа што не можете да пристапите до сите датотеки на вашата резервна копија на iPhone или iPad? Дали сакате да извлечете одредени датотеки од вашиот резервен пакет и да ги извезете на вашиот компјутер за понатамошна употреба? Ако одговорот е да, тогаш Cok Free iTunes Backup Extractor е совршено решение за вас.

Cok Free iTunes Backup Extractor е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците да извлечат датотеки со резервни пакети од нивните iPhone или iPad и да извезуваат која било папка или датотека на нивните компјутери. Со овој софтвер, корисниците можат лесно да пристапат до сите датотеки на нивните резервни копии, вклучувајќи ја датотеката со база на податоци за пораки (sms.db), папката за пораки WeChat, папката со пораки на WhatsApp и сите други датотеки генерирани со која било апликација на нивните уреди.

Софтверот iTunes е одлична алатка за резервна копија на сите податоци на iPhone или iPad. Сепак, не им дозволува на корисниците да ги гледаат сите резервни податоци директно на нивните компјутери. Ова ограничување може да биде фрустрирачко кога се обидувате да ги вратите избришаните пораки или да пристапите до одредени папки/датотеки од резервна копија.

Со Cok Free iTunes Backup Extractor, корисниците можат лесно да го надминат ова ограничување со извлекување на датотеката со резервниот пакет и извоз на која било папка/датотека што им е потребна. На пример, ако случајно сте избришале некои важни текстуални пораки од вашиот iPhone/iPad и сакате да ги вратите користејќи Cok SMS Recovery софтвер, можете прво да го користите Cok Free iTunes Backup Extractor за да ја извезете датотеката со базата на податоци за пораки (sms.db) од вашата резервна копија пакет на вашиот компјутер. Потоа едноставно користете Cok SMS Recovery софтвер со извезената датотека sms.db како влезен извор.

Слично на тоа, ако сакате да пристапите до папките за пораки WeChat или WhatsApp со цел да ги зачувате на вашиот компјутер за идни цели за референца/резервна копија - само користете Cok Free iTunes Extractor за резервни копии! Навистина е толку едноставно!

Главни карактеристики на Cok Free iTunes Extractor за резервни копии:

1) Лесен за користење интерфејс: корисничкиот интерфејс го олеснува дури и за луѓе кои не се технички.

2) Брза брзина на извлекување: Брзо извлекува податоци без да се загрози квалитетот.

3) Широка компатибилност: Ги поддржува речиси сите верзии на уреди со iOS (iPhone/iPad/iPod Touch).

4) Поддршка за повеќе јазици: Поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски германски, итн.

5) Опции за извоз: Корисниците имаат достапни различни опции кога извезуваат извлечени податоци, како што се зачувување во различни формати како CSV/HTML/TXT итн., избирање само одредени папки/датотеки итн.

6) Нема потреба од jailbreak/rooting уред - работи совршено добро без овие барања!

Како работи?

Користењето на Cok Free iTunes Backup Extractor е многу едноставно:

Чекор 1: Преземи и инсталирај

Преземете ја и инсталирајте ја оваа бесплатна програма на вашиот Windows PC/Mac машина.

Чекор 2: Поврзете го уредот

Поврзете го вашиот iOS уред (iPhone/iPad/iPod Touch) преку USB-кабел со компјутер/Mac машина

Чекор 3: Изберете уред и тип на датотека

Изберете го името на вашиот уред и типот на датотека што сакате да ги извезете од списокот со достапни опции

Чекор 4: Започнете го процесот на екстракција

Кликнете на копчето „Start“ за да започнете со процесот на екстракција и почекајте додека пораката за завршување не се појави на екранот

Чекор 5: Извезете податоци на компјутер

Откако процесот на екстракција ќе заврши успешно, сега можете да извезувате податоци на вашиот компјутер во саканиот формат како CSV/HTML/TXT итн.

Заклучок:

Како заклучок, COK бесплатниот ITunes екстрактор за резервни копии обезбедува лесен излез кога не можеме да ги прегледаме нашите резервни податоци директно на нашите компјутери. Неговата брза брзина на извлекување заедно со неговата широка компатибилност го прави да се издвојува меѓу другите слични софтвери. Фактот дека Нема потреба од џеилбрејк/уред за искоренување, исто така, додава поголема вредност што го прави пристапен за сите на кои им требаат неговите услуги. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Cok Free Software
Страница на издавачи http://www.coksoft.com
Датум на издавање 2018-07-10
Датум на додавање 2018-07-10
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 2129

Comments: