Soni Typing Tutor

Soni Typing Tutor 3.1.7

Опис

Soni Hindi Typing Tutor е многу популарен и доверлив образовен софтвер кој е дизајниран да им помогне на корисниците брзо и ефикасно да научат пишување хинди. Со повеќе од една милја корисници во Индија, овој софтвер стана главен избор за секој што сака да ги подобри своите вештини за пишување на хинди.

Овој софтвер за тутор за пишување на допир е идеален за кандидати кои се подготвуваат за државни испити за работа или кој било друг што сака брзо да научи хинди пишување. Достапно е за сите фонтови како DevLys, KrutiDev, Mangal на хинди, што го прави разноврсна алатка што може да ја користи секој.

Една од клучните карактеристики на Soni Typing Tutor е неговата способност да научи не само пишување хинди, туку и англиски и нумеричко пишување. Ова го прави се-во-едно решение за оние кои сакаат да ги подобрат своите севкупни вештини за пишување. Без разлика дали сте студент или професионалец, овој софтвер може да ви помогне да пишувате побрзо и попрецизно.

Soni Typing Tutor е специјално дизајниран имајќи ги предвид државните испити за работа. Доаѓа со сите карактеристики и вградени поставки што ги бараат овие испити, што го прави совршена алатка за кандидатите кои се појавуваат во Високиот суд во Алахабад, CPCT Мадја Прадеш, Високиот суд во Раџастан, RSSMB, полиција во Утар Прадеш, CISF, BSF и многу други испити низ цела Индија.

Практичниот пристап чекор-по-чекор следен од Soni Typing Tutor го прави учењето на пишување на допир лесно и забавно. Можете да полагате тестови според вашите потреби и да креирате свои сопствени тестови. Софтверот ви овозможува да го вклучите или оневозможите клучот за назад додека го полагате движењето за вклучување или исклучување на тестот при грешки при пишување, за да можете да го прилагодите вашето учење според вашите преференции.

Друга одлична карактеристика на Soni Typing Tutor е неговата способност да ја менува големината на фонтот помал или поголем, што помага да се избегне напрегање на очите за време на долги часови вежбање.

Општо земено, Soni Typing Tutor е одлична едукативна алатка која нуди сè што им е потребно на оние кои сакаат да ги подобрат своите вештини за пишување на допир на хинди (и други јазици) брзо и ефикасно. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со неговиот сеопфатен сет на функции го прави идеален избор за студенти, но и за професионалци!

Целосни спецификации
Издавач SoniTyping
Страница на издавачи http://www.sonitypingtutor.com
Датум на издавање 2018-07-11
Датум на додавање 2018-07-11
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 3.1.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 7747

Comments: