Video Compressor

Video Compressor 2019

Windows / Compressor Software / 90357 / Целосни спецификации
Опис

Advanced Video Compressor е моќна и лесна за употреба алатка за компресија на видео која ви овозможува да ги компресирате и менувате големината на видео датотеките, како и да ги конвертирате за употреба на преносни медиумски уреди како што се iPod, iPhone и мобилни телефони. Со овој софтвер, можете лесно да ја намалите големината на датотеката на вашите видеа без да го жртвувате квалитетот или резолуцијата.

Без разлика дали подготвувате видеа за веб или ги конвертирате за употреба на вашиот омилен мобилен уред, Advanced Video Compressor има се што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно. Овој софтвер поддржува широк опсег на видео формати, вклучувајќи MP4, 3GP, FLV и AVI.

Една од најистакнатите карактеристики на Advanced Video Compressor се неговите напредни алгоритми за компресија на видео. Овие алгоритми ви дозволуваат да ги компресирате вашите видеа додека го одржувате нивниот оригинален квалитет. Ова значи дека дури и ако работите со големи датотеки или снимки со висока резолуција, сепак можете да постигнете одлични резултати без да ја жртвувате визуелната верност.

Покрај неговите способности за компресија, Напредниот видео компресор вклучува и основни функции за уредување видео, како што се алатка за сечење и способности за воден печат. Овие алатки ви дозволуваат да исечете рамки од вашите видеа или целосно да ги исечете несаканите делови. Можете исто така да додавате водени жигови на вашата снимка за да ја заштитите од неовластена употреба или едноставно да додавате елементи за брендирање како логоа или информации за авторски права.

Друга одлична карактеристика на Advanced Video Compressor е неговата поддршка за повеќе профили. Ова значи дека откако ќе ги конфигурирате поставките за еден тип на видео датотека (како MP4), тие поставки може да се зачуваат како профил за да можат лесно да се применат на други датотеки во иднина. Ова го олеснува обработката на повеќе датотеки одеднаш без да мора рачно да ги прилагодувате поставките секој пат.

Со над 100+ поддржани аудио/видео кодеци и повеќе од 20+ поддржани формати на датотеки (контејнери), Advanced Video Compressor нуди неспоредлива флексибилност кога станува збор за работа со различни типови медиумски датотеки. Без разлика дали се занимавате со AVI, WMV, FLV, MKV или кој било друг формат - овој софтвер ве опфати!

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за компресирање и промена на големината на вашите видеа - не гледајте подалеку од Напреден видео компресор! Со своите напредни алгоритми за компресија и поддршка за повеќе профили/формати - овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од алатката на секој видеограф!

Целосни спецификации
Издавач Compressor Software
Страница на издавачи https://compressor.software
Датум на издавање 2018-07-19
Датум на додавање 2018-07-19
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 2019
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 90357

Comments: