SMSgee PC SMS Gateway Server

SMSgee PC SMS Gateway Server 4.5.8

Опис

SMSgee PC SMS Gateway Server е моќен софтвер кој ви овозможува да испраќате и примате голем број SMS пораки од вашиот компјутер користејќи повеќе GSM телефони или модеми поврзани на вашиот компјутер. Овој софтвер спаѓа во категоријата Комуникации и е дизајниран да им помогне на бизнисите и на поединците да управуваат со нивните СМС маркетинг кампањи, системите за поддршка на клиентите, промоциите и други цели.

Со поддршка за најмногу 5 уреди или повеќе, овој софтвер може да управува со SMS сообраќај до 50 илјади пораки дневно. Ова го прави идеално решение за бизниси кои треба брзо и ефикасно да испраќаат масовни СМС пораки.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да креира персонализирани СМС пораки за секој примач. Ова значи дека можете да ја приспособите вашата порака конкретно за секој поединечен клиент или клиент, што ќе ја направи поефикасна во однос на ангажираноста и стапките на одговор.

Дополнително, софтверот поддржува увоз/извоз на именик и СМС функционалност во формати на датотеки CSV/XM/XLSL. Ова ви го олеснува управувањето со списокот со контакти, како и извозот на важни податоци како дневници на пораки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност беспрекорно да се интегрира со други апликации. Можете лесно да додадете SMS функционалност во која било апликација со интегрирање со API-то што го обезбедува овој софтвер.

Програмата исто така поддржува работи како услуга на Windows, што значи дека не мора да ја одржувате програмата отворена цело време на вашиот десктоп компјутер. Ќе работи во позадина без да се меша со други програми што работат на вашиот компјутер.

Понатаму, оваа програма поддржува SQL бази на податоци како што се MS Access 2000 или погоре, MS SQL Server 2000 и погоре, Oracle 9 и погоре, MySQL 5 и погоре што им олеснува на бизнисите кои веќе ги користат овие бази на податоци во своето работење.

Севкупно, ако барате сигурно решение кое ќе ви овозможи да испраќате/примате голем број текстуални пораки од вашиот компјутер користејќи повеќе GSM телефони/модеми поврзани директно на вашиот компјутер, тогаш не гледајте подалеку од серверот SMSgee PC SMS Gateway!

Целосни спецификации
Издавач SMSgee
Страница на издавачи http://www.smsgee.com
Датум на издавање 2018-07-22
Датум на додавање 2018-07-22
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 4.5.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања GSM phone/modem connected to PC
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9800

Comments: