Softros Terminal Services Engine for Softros LAN Messenger

Softros Terminal Services Engine for Softros LAN Messenger 4.1.1

Windows / Softros Systems / 234 / Целосни спецификации
Опис

Softros Terminal Services Engine for Softros LAN Messenger е моќен додаток кој ја подобрува функционалноста на Softros LAN Messenger овозможувајќи ви да стартувате неограничен број примероци на софтверот на еден компјутер. Ова значи дека можете да ги испорачате сите корисни функции на Softros LAN Messenger, како што се размена на пораки и пренос на датотеки, на повеќе корисници истовремено.

Една од клучните придобивки на Softros Terminal Services Engine е неговата способност да обезбеди пристап од далечина на работната површина до корисниците на клиентите на терминалните услуги на Microsoft\Citrix. Ова значи дека корисниците кои пристапуваат до вашата мрежа од далечина сè уште можат да имаат корист од сите карактеристики и можности на Softros LAN Messenger, вклучувајќи безбедно испраќање пораки и пренос на датотеки.

Покрај тоа, Softros TS Engine исто така ви овозможува да стартувате повеќе примероци на Softros LAN Messenger на машините со Windows XP/Vista/7/8/10 каде што повеќе од еден корисник се најавени истовремено. Ова им олеснува на повеќе корисници во заедничка средина да комуницираат меѓусебно безбедно и ефикасно.

Друга важна карактеристика на Softros Terminal Services Engine е неговата целосна поддршка за Windows 2003/2008/2012/2016 терминални сервери и RemoteApp. Ова значи дека можете да го користите овој додаток со доверба во кое било опкружување на претпријатието, знаејќи дека е специјално дизајниран да работи беспрекорно со овие платформи.

Генерално, ако барате моќна алатка за комуникација која може да му помогне на вашиот тим да остане поврзан без разлика каде се наоѓа или какви уреди користи, тогаш не гледајте подалеку од Softros Terminal Services Engine за Softros LAN Messenger. Со своите напредни функции и робусни перформанси, овој додаток сигурно ќе стане суштински дел од вашиот комплет алатки за комуникација.

Целосни спецификации
Издавач Softros Systems
Страница на издавачи https://www.softros.com
Датум на издавање 2018-07-25
Датум на додавање 2018-07-25
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 4.1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Softros LAN Messenger v9.0 and later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 234

Comments: