ActiveX 2D DataMatrix and PDF417

ActiveX 2D DataMatrix and PDF417 2018

Опис

PrecisionID 2D DataMatrix и PDF417 DLL е моќна ActiveX компонента наменета за програмери кои треба да генерираат висококвалитетни баркодови во нивните апликации. Овој софтвер е креиран со користење на C++ и ATL, осигурувајќи дека обезбедува врвни перформанси и доверливост.

Со PrecisionID 2D DataMatrix и PDF417 DLL, можете лесно да генерирате и PDF417 и Macro PDF417 баркодови користејќи ја верзијата за контрола на баркод. Дополнително, верзијата Data Matrix Barcode Control верзија ви овозможува да креирате баркодови Data Matrix ECC200 со бајт, C40, текст или ASCII набивање.

Овој софтвер нема зависност, што значи дека може да се дистрибуира во вашата апликација со лиценца за развивач. Откако ќе се инсталира на вашиот систем, ActiveX Control ќе престојува во директориумот Windows/System32 и ќе биде регистриран како COM објект.

Една од клучните придобивки на овој софтвер е неговата леснотија на користење. PrecisionID 2D DataMatrix и PDF417 DLL доаѓаат со сеопфатна документација што им олеснува на програмерите брзо да го интегрираат генерирањето бар-код во нивните апликации. Без разлика дали работите на мал проект или развивате апликација на ниво на претпријатие, овој софтвер ќе ви помогне брзо да започнете и да работите.

Друга предност на овој софтвер е неговата флексибилност. PrecisionID 2D DataMatrix и PDF417 DLL поддржува повеќе формати на баркодови, вклучувајќи QR код, код 128B/EAN128B/ISBT128C/Code39/Code93/Interleaved 2of5/UCC/EAN-14/GTIN-14/RSS-14ionalT/GtnOn Ограничена/Пач-код/Ацтечки код/MicroPDF/Codabar/NW7/Баркод со повеќе формати/Проширена лента со податоци/Ограничена лента/Средена лента со податоци/наредена лента со податоци OmniDirectional/Скратена лента со податоци/PDF417/MacroPDF/CCCDataDatri

Овој широк опсег на поддржани формати им олеснува на програмерите да го изберат вистинскиот формат за нивните специфични потреби без да се грижат за проблемите со компатибилноста или ограничувањата.

Покрај неговите карактеристики за лесно користење и флексибилност споменати погоре, овој софтвер нуди и исклучителни способности за изведба. PrecisionID 2D DataMatrix и PDF417 DLL се оптимизирани за брзина, така што генерирањето баркодови не ги забавува перформансите на вашата апликација.

Понатаму, оваа компонента ActiveX е ригорозно тестирана од нашиот тим на експерти за да се осигура дека ги исполнува сите индустриски стандарди за обезбедување квалитет. Можете да бидете сигурни знаејќи дека кога го користите овој производ во вашите развојни проекти; секој пат добивате сигурни резултати.

Генерално, ако барате ефикасен начин да генерирате висококвалитетни баркодови во вашите апликации, тогаш не гледајте подалеку од PrecisionID 2D DataMatrix и PDF417 DLL! Со неговата сеопфатна поддршка за документација, заедно со флексибилни опции за форматирање, погрижете се тука да има нешто соодветно, без разлика на кој тип на проект се работи - без разлика дали се работи за развој од мал обем или проекти на ниво на претпријатија од големи размери!

Целосни спецификации
Издавач PrecisionID
Страница на издавачи http://www.precisionid.com
Датум на издавање 2018-08-01
Датум на додавање 2018-08-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 2018
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments: