PrecisionID Barcode ActiveX Control

PrecisionID Barcode ActiveX Control 2018

Опис

PrecisionID Barcode ActiveX Control е моќна и лесна за употреба софтверска компонента која им овозможува на програмерите да додадат функционалност на баркод во нивните апликации. Овој баркод ActiveX Control е компатибилен со Microsoft Access, Excel и Visual Basic (VB), што го прави идеално решение за програмерите кои треба да креираат баркодови во овие популарни апликации.

Со поддршка за широк спектар на типови баркодови, вклучувајќи кодови Code128, Code39, Code39 Extended, EAN8, EAN13, ITF, Postnet, Planet, UPCA и UPCE. PrecisionID Barcode ActiveX Control го олеснува генерирањето на висококвалитетни баркодови брзо и лесно.

Демо верзијата на софтверот е целосно функционална и доаѓа со сеопфатна документација која вклучува примери за имплементација. Ова им олеснува на програмерите да започнат со користење на софтверот веднаш без да мора да трошат време за учење како да го користат.

Една од клучните карактеристики на PrecisionID Barcode ActiveX Control е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците корисници можат брзо и лесно да креираат баркодови со професионален изглед. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, така што корисниците можат да се фокусираат на создавање бар-кодови со одличен изглед без да се заглават во комплицирани поставки или опции.

Друга важна карактеристика на PrecisionID Barcode ActiveX Control е неговата флексибилност. Софтверот поддржува широк спектар на типови баркодови што значи дека програмерите можат да го користат за различни различни апликации. Без разлика дали треба да креирате бар-кодови за системи за управување со залихи или етикети за испорака или која било друга апликација каде што може да биде потребно скенирање на баркод - овој софтвер ве опфати!

Покрај неговите карактеристики за лесно користење и флексибилност споменати погоре - ActiveX Control со баркод PrecisionID нуди и одлични перформанси. Брзо генерира висококвалитетни баркодови, што значи дека вашата апликација ќе работи непречено без никакви заостанати или одложувања предизвикани од бавното време на создавање баркод.

Во верзијата 2018 година беше објавена ажурирана верзија на активната X контрола која вклучува нови функции како што се подобрена компатибилност со поновите верзии на оперативни системи Windows, како и подобрени можности за изведба.

Генерално - ако барате лесно за користење, но моќно решение за додавање функционалност на баркод во вашите апликации базирани на Microsoft Access/Excel/VB, тогаш не гледајте подалеку од ActiveX Control Barcode PrecisionID! Со својата сеопфатна поддршка за документација, заедно со флексибилни опции достапни на вашите прсти - оваа алатка ќе ви помогне да го направите вашиот развојен процес поефикасен и да дава професионални резултати секој пат!

Целосни спецификации
Издавач PrecisionID
Страница на издавачи http://www.precisionid.com
Датум на издавање 2018-08-07
Датум на додавање 2018-08-06
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 2018
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 263

Comments: