Magix Website Maker

Magix Website Maker 4.0

Windows / Magix Software / 27345 / Целосни спецификации
Опис

Magix Website Maker е моќна софтверска алатка која им овозможува на корисниците да креираат динамични и интерактивни веб-локации користејќи Flash технологија. За разлика од традиционалните HTML веб-локации, кои често може да изгледаат слично и немаат интерактивност, Magix Website Maker нуди низа опции за дизајн за анимирани мултимедијални веб-страници кои сигурно ќе ја издвојат вашата веб-страница од останатите.

Без разлика дали сте веб-дизајнер, сопственик на веб-страница на HTML, интернет агенција, клуб, хонорарен преведувач или штотуку започнувате со вашата прва веб-локација, Magix Website Maker е совршено решение за лесно креирање на импресивни Flash веб-страници. Со својот интуитивен кориснички интерфејс „Drag & Drop“ и уредникот „WYSIWYG“, навигацијата е детска игра. И со објавување со 1 клик, можете брзо и лесно да ја објавите вашата веб-локација Flash на интернет.

Но, Magix Website Maker не е само за создавање нови веб-локации од нула - тој е исто така одлично подобрување за постоечките статички HTML веб-локации. Можете да го користите за да ги подобрите и проширите профилите на заедницата, страниците на продавниците на Ebay или други интерактивни веб-елементи со извоз на индивидуални фото и видео емисии, музички џубокс или мини-веб-страници користејќи однапред напишани HTML-кодови. Потоа едноставно вметнете го овој код во други почетни страници или заедници за да ги направите попривлечни.

Една од одличните работи на Magix Website Maker е неговата разноврсност - не е ограничена само на создавање светкави мултимедијални страници. Можете исто така да го користите за да креирате реклами за банер или цели онлајн аукции (како оние што се наоѓаат на Ebay), правејќи ги визуелно попривлечни и попривлечни за потенцијалните купувачи.

И ако сакате да го подобрите вашиот личен профил на онлајн заедницата (како што се оние што се наоѓаат на MySpace.com или Facebook.com), Magix Website Maker го олеснува со тоа што ви дозволува да додавате динамична мултимедијална содржина што ќе го направи вашиот профил да се издвојува од толпата.

Генерално, ако барате моќна, но лесна за употреба софтверска алатка која ќе ви помогне лесно да креирате импресивни Flash веб-страници - без разлика дали од нула или со подобрување на постоечките страници - тогаш не гледајте подалеку од Magix Website Maker!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2018-08-07
Датум на додавање 2018-08-07
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 27345

Comments: