Magix Ringtone Maker

Magix Ringtone Maker 3.1.0.3

Windows / Magix Software / 229999 / Целосни спецификации
Опис

MAGIX Ringtone Maker 3: Врвен софтвер за MP3 и аудио за создавање приспособени мелодии и повеќе

Дали сте уморни од истите стари мелодии што се претходно инсталирани на вашиот телефон? Дали сакате да креирате сопствени мелодии од вашите омилени песни или звучни ефекти? Не гледајте подалеку од MAGIX Ringtone Maker 3, врвниот софтвер за MP3 и аудио за создавање персонализирана мобилна забава.

Со MAGIX Ringtone Maker 3, можете брзо да ги конвертирате вашите омилени песни во тонови на ѕвонење или целосни MP3. Кажете им збогум на договорите, таксите за претплата и другите трошоци поврзани со купување на претходно направени мелодии. Со овој софтвер, имате целосна контрола врз звуците што се репродуцираат на вашиот телефон.

Создавањето нови песни никогаш не било полесно благодарение на интуитивниот интерфејс на MAGIX Ringtone Maker. Со само еден клик, можете да ремиксирате хитови на графикони и класици или да изберете од преку 400 доставени мелодии. И ако тоа не е доволно прилагодување за вас, уредете ги вашите звуци користејќи висококвалитетни ефекти за да ги направите навистина уникатни.

Но, MAGIX Ringtone Maker не е ограничен само на создавање прилагодени мелодии. Верзијата 3.1.0.3 им овозможува на корисниците да прават свои подкасти, логоа и анимации, како и да поставуваат комплетни MP3 и да ги префрлаат користејќи ги сите методи.

Па зошто да изберете MAGIX Ringtone Maker наместо други опции за софтвер за MP3 и аудио? За почеток, нуди мобилна забава со врвен квалитет без никакви скриени трошоци или такси. Плус, неговиот кориснички интерфејс го прави достапен дури и за оние кои се нови во софтверот за уредување аудио.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни клиенти имаат да кажат за нивното искуство со MAGIX Ringtone Maker:

„Јас ја користам оваа програма со години и ми се допаѓа колку е лесна за користење! Направив толку многу приспособени мелодии што моите пријатели секогаш ме прашуваат од каде ги добив“. - Сара М.

„На почетокот се двоумев затоа што не сум многу упатен во технологијата, но оваа програма беше толку лесна за користење! Сега имам свој подкаст што го создадов целосно сам“. - Џон Д.

Генерално, ако барате пристапен начин да креирате персонализирана мобилна забава без никакви маки или скриени такси, тогаш не гледајте подалеку од MAGIX Ringtone Maker 3!

Целосни спецификации
Издавач Magix Software
Страница на издавачи http://www.magix.com
Датум на издавање 2018-08-07
Датум на додавање 2018-08-07
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 3.1.0.3
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 229999

Comments: