Type Browser.NET

Type Browser.NET 1.4.8

Опис

Напишете Browser.NET: The Ultimate Tool for. Прелистување на библиотека со NET Framework Class

Ако сте програмер кој работи со. NET Framework, знаете колку е важно да имате сигурна алатка за прелистување низ неговата огромна библиотека со класа. Таму доаѓа Type Browser.NET – моќен и интуитивен софтвер кој ви овозможува да истражувате кој било јавен тип од. NET Framework Class Library (FCL) со леснотија.

Со Type Browser.NET, можете брзо и лесно да се движите низ типови по категории (Enum, Class, Interface) во склоповите. Можете исто така да ги прегледате нивните членови по категорија (полиња, методи, својства, оператори), заедно со нивните описи и атрибути. И ако тоа не е доволно, можете дури и да се префрлите на приказите на членовите и основните типови за да добиете уште подетален преглед на вашиот код.

Една од најкорисните карактеристики на Type Browser.NET е неговата способност да зачувува типови во списокот со омилени. Ова значи дека можете лесно да пристапите до често користените типови без да мора да ги пребарувате секој пат. Дополнително, можете да доделите филтри по основна класа или именски простор за уште повеќе да ги стесните резултатите од пребарувањето.

Друга одлична карактеристика на Type Browser.NET е неговата способност да открие кој склоп содржи специфичен тип. Ова им заштедува на програмерите драгоцено време кога се обидуваат да лоцираат одредени фрагменти од код или класи во големи проекти.

И ако има склоп што моментално не е на вашата листа, но содржи типови што ве интересираат? Нема проблем - едноставно додајте го на списокот и почнете да истражувате!

Генерално, Type Browser.NET е суштинска алатка за секој развивач што работи со. NET Framework Class Library. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува и на почетниците и на искусните програмери брзо да го пронајдат она што им треба во нивната база на кодови.

Па зошто да чекаме? Преземете го Type Browser.NET денес и започнете да истражувате сè што овој моќен софтвер има да понуди!

Целосни спецификации
Издавач MicroTools4U
Страница на издавачи http://sergeykovalev.byethost11.com
Датум на издавање 2018-11-28
Датум на додавање 2018-08-08
Категорија Алатки за програмери
Под категорија .NET
Верзија 1.4.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 2.0 or 4.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1660

Comments: