PhoneClean

PhoneClean 5.2.0

Опис

PhoneClean е сеопфатно решение за чистење за iPhone, iPad и iPod touch што обезбедува лесен и ефикасен начин за чистење на вашиот уред. Со својата функција за чистење без раце, PhoneClean ви овозможува да го започнете процесот на чистење веднаш штом ќе влезете дома без никакви кликнувања или прекини. Автоматски и тивко ги чисти ѓубрето на вашиот iPhone, ослободувајќи повеќе простор од MB до GB.

Софтверот е дизајниран со едноставност и интелигенција на ум. Точно знае кои непотребни датотеки го заземаат просторот на вашиот iPhone и како безбедно да ги исече. Можете лесно да го чистите вашиот iPhone на дневна основа со само еден клик.

Заштитата на приватноста е исто така главен приоритет за PhoneClean. Софтверот нуди длабинско решение за заштита на приватноста кое ви помага трајно да ги исчистите вашите Истории на повици, пораки, белешки, говорна пошта, па дури и поврзани прилози. Ова осигурува дека ниту една од вашите лични информации не е изложена на други.

Сурфањето онлајн со Safari треба да биде безбедно и приватно; сепак, колку е попаметен Safari, толку повеќе може да ја загрозите приватноста. Интернет Clean е едноставен за користење и не остава никаква трага додека сурфате на интернет, давајќи целосна заштита на вашата онлајн приватност.

System Clean дава извонредно засилување на вашиот iPhone или iPad што ви овозможува лесно да се справите со сите видови дневни задачи. Подобрувањата донесени од System Clean би можеле да бидат основната моќ што го одржува да работи како нов.

Избриши чистење помага да се заштитат корисниците од кражба на идентитет со трајно бришење на сите содржини на нивните iPhone или iPad, што ги прави неповратни.

Севкупното PhoneClean обезбедува низа иновативни функции за одржување на iOS кои ќе го подигнат корисничкото искуство на сосема ново ниво, додека нивните уреди ќе бидат безбедни од љубопитните очи и офлајн и онлајн!

Целосни спецификации
Издавач iMobie
Страница на издавачи http://www.imobie.com/
Датум на издавање 2018-08-08
Датум на додавање 2018-08-08
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 5.2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања iTunesMobileDevice driver
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 84435

Comments: