isimSoftware Bell Scheduling Software

isimSoftware Bell Scheduling Software 1.0

Опис

isimSoftware Bell Scheduling Software е моќна и иновативна програма за закажување што ви овозможува лесно да управувате со распоредот на ѕвончето на вашето училиште или бизнис. Со овој софтвер, можете да креирате распореди и да управувате со нив истовремено, што го олеснува следењето на сите ваши настани и активности.

Една од клучните карактеристики на isimSoftware Bell Scheduling Software е неговата способност да репродуцира аудио датотеки за систем за јавни адреси преку компјутер. Ова значи дека можете да го користите за да го контролирате звучниот систем на вашето училиште или бизнис, осигурувајќи се дека сите слушаат важни соопштенија и известувања.

Софтверот поддржува широк опсег на формати на звучни датотеки, вклучувајќи WAV, MP3, OGG, WMV и AIFF. Ова ви го олеснува користењето на секаков вид аудио датотека што одговара на вашите потреби. Можете да дефинирате различни звуци за секој закажан настан, што ќе ви овозможи да го приспособите искуството за вашите корисници.

Друга одлична карактеристика на isimSoftware Bell Scheduling Software е неговата способност да стартува автоматски и да работи минимизирано. Ова значи дека откако ќе ги поставите вашите распореди, софтверот ќе работи во заднина без да се меша со други задачи на вашиот компјутер.

Со различни табели достапни за нестандардни распореди во некои денови (како што се сабота), овој софтвер обезбедува флексибилност во опциите за закажување. Можете лесно да креирате приспособени распореди врз основа на одредени датуми или времиња без да се грижите за конфликти или преклопувања.

Софтверот за распоред на ѕвончиња isimSoftware, исто така, ви овозможува да вметнете листа на музика за себе или звук со самоѕвонче во секој закажан настан. Оваа функција им овозможува на корисниците кои сакаат убаво и едноставно решение за системот за управување со ѕвончиња во нивното училиште, а сепак да биде целосно функционален.

Севкупно, софтверот за распоред на ѕвончиња isimSoftware нуди лесно за користење решение за управување со ѕвона во училишта или бизниси со силна функционалност, истовремено обезбедувајќи флексибилност во опциите за закажување. Се препорачува не само за луѓето кои сакаат ефикасен начин, туку и за секое училиште кое се радува на подобри системи за управување!

Целосни спецификации
Издавач isimSoftware
Страница на издавачи http://isimSoftware.com
Датум на издавање 2018-10-10
Датум на додавање 2018-08-10
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Аларми и софтвер за часовници
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: